Skip to main content
Passasjerer ute på dekk i Tromsø

Arktisk fjordcruise fra Tromsø

Bli med på 3,5 timers guidet fjordcruise fra Tromsø i vakre arktiske omgivelser. Våre moderne og komfortable båter gjør turen ekstra behagelig!

Avganger

Neste avgang 


Alle avganger

Priser

1050 kroner
Alle priser

Varighet

3,5 timer

Opplev Tromsøs imponerende fjordlandskap

Tromsø sentrum ligger på en øy kalt Tromsøya, noe som gjør det mulig å seile hele veien rundt Norges arktiske hovedstad. Dette unike fjordcruiset tar oss med på oppdagelsesferd mellom øyene, gjennom vakre fjorder, forbi sjarmerende landsbyer og storslåtte fjell. Er vi heldige får vi også oppleve arktisk dyreliv.  

Ombord i vår varme og komfortable katamaran vil erfarne guider gi oss en innføring i de historiske, sosiale og meteorologiske påvirkningene som har formet denne regionen, inkludert hvorfor Tromsø kalles «Nordens Paris.» Guidene våre er også flinke fotografer og deler gjerne tips til hvordan du enkelt kan ta flotte landskapsbilder.  

Passasjerer i fronten av båten i vakre omgivelser i Tromsø
Flotte omgivelser utenfor Tromsø fra dekk

Turen inkluderer: 

  • Fjordcruise med stille, stabil og miljøvennlig katamaran 
  • Kunnskapsrik guide som snakker norsk og engelsk  
  • Gratis kaffe eller te fra vår snackbar  
  • Varm og romslig kabin med komfortable skinnseter  
  • Panoramavinduer og romslig soldekk 
  • Gratis WiFi  

Nøyaktig rute kan variere noe avhengig av vær og vind, men vi garanterer at du vil oppleve imponerende landskap som vil gi deg minner for livet!

I tillegg til fantastisk landskap og spennende severdigheter vil du i løpet av turen lære om regionens historie fra steinalderen til i dag, høre historier om hvordan de robuste menneskene som bosatte seg her i nord levde, samt lære om regionens viktige rolle under andre verdenskrig og under den kalde krigen. 

Det er et rikt arktisk fugle- og dyreliv i det vakre fjordlandskapet, og er vi riktig heldige får vi se majestetiske havørner som flyr over oss.

Bærekraftig fjordcruise

Rødne har som mål å drive en mest mulig miljøvennlig fjordcruise-turisme. Vi ønsker å gi reisende fra hele verden en bærekraftig fjordopplevelse av topp kvalitet. Bærekraftig turisme er et sentralt mål for oss, og vi er stolte av at fjordcruisene våre er sertifisert som miljøvennlige i henhold til de strenge kravene til Stiftelsen Miljøfyrtårn. 

Praktisk informasjon

Book en fjordopplevelse

Arktisk fjordcruise fra Tromsø

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!