Skip to main content

Reisevilkår 

Bestilling

For garantert plass bør reisen bestilles i god tid før avgang. Plass kan bestilles på rodne.no, ved landgangen før avgang eller henvendelse til Rødne sitt Kundesenter i Stavanger, samt hos Turistinformasjonene i Bergen, Stavanger og Tromsø.

Ved bestilling på rodne.no sendes reisedokumentene per epost. Ved kjøp av billett hos andre salgssteder, er salgsstedet ansvarlig for å utlevere nødvendige reisedokumenter. 

Merk! På de turer der barn under 4 år reiser gratis, må det foretas plassreservasjon også for disse. 

Eventuell grupperabatt står spesifisert under hver tur på vår hjemmeside og gjelder kun ved kjøp av billetter på rodne.no. 

Betaling

Kortbetaling gjennomføres i forbindelse med bestilling på rodne.no. Du kan også foreta betaling med Vipps. 

Ved kjøp av billetter ved landgang, kan du foreta betaling med kort eller kontanter (vi aksepter kun NOK). Ved kjøp av billetter ved Kundesenter, kan du foreta betaling med kort. 

Rabatterte billetter kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Fremmøte

Du er selv ansvarlig for å ha med deg alle reisedokumenter og sjekke at billettene er i henhold til din bestilling. Gyldig reisedokument må fremvises ved ombordstigning; enten utskrift av billett eller billett i mobil/nettbrett. QR-kode må være synlig for skanning. Husk å ta med gyldig legitimasjon ved kjøp av rabatterte billetter. 

Fremmøte skal skje senest 20 minutter før avgang. Rødne forbeholder seg retten til å avvise passasjerer som kommer for sent til angitt tid for fremmøte. Rødne refunderer ikke betalte billetter ved for sent fremmøte. 

Forsinkelse og kansellering

Rødne kan avlyse en reise dersom det skulle oppstå ekstreme værforhold som gjør det utilrådelig å gjennomføre reisen. I disse (sjeldne) tilfeller, refunderer vi betalt billettpris eller endrer din billett til neste ledige avgang. 

Rødne kan avlyse en reise dersom uforutsette forhold som vi ikke kan kontrollere, slik som naturkatastrofe, arbeidskonflikter eller tilsvarende inntreffer og gjør det vanskelig eller utilrådelig å avvikle reisen (force majeure). Kunden har ikke krav på tilbakebetaling dersom avbrytelsen skyldes force majeure. 

Salgssted er ansvarlig for at du blir informert om vesentlige forandringer som gjelder din bestilling. 

Endring/avbestilling av reiser

Billetter kjøpt på rodne.no: Inntil 48 timer før avreisetidspunkt kan den reisende selv kansellere bestillingen på Min side. Lenke til Min side står i eposten med bestillingsbekreftelsen fra oss. Pengene blir automatisk refundert tilbake til konto. 

Billetter kjøpt hos en av våre samarbeidspartnere: Ta direkte kontakt med gjeldende part.  

Ved avbestilling inntil to dager før avreisedato refunderes alle betalte billetter med 100 %. Ingen refusjon vil bli gitt ved kanselleringer etter denne fristen. 

Reisende med særskilte behov

Våre båter er universelt utformet slik at vi kan ta om bord barnevogner og rullestoler. Vi hjelper passasjerer med manuelle rullestoler med å flytte seg over i et av båtens seter, dersom mulig. 

Merk at det er et begrenset antall billetter som kan bookes med rullestol per avgang. Er det fullbooket med rullestol vil du få beskjed om at avgangen er fullbooket også for ordinære billetter som er lagt til bestillingen. For å fortsette booking av ordinære billetter – ta bort eller endre antall på rullestol for å fullføre bestilling. 

Vi oppfordrer våre reisende med rullestol om å møte opp i god tid før avgang. 

Hvis den reisende har andre særskilte behov, ber vi om at dere kontakter oss på forhånd, så vil vi gjøre vårt ytterste for å gjøre turen mulig. 

Klage

Dersom den reisende mener der er mangler ved reisen og/eller tjenester utført av Rødne, plikter den reisende umiddelbart melde inn eventuelle klager til Rødne, eller den aktuelle representant for Rødne, slik at feilen, om mulig, kan rettes omgående. 

Eventuell klage eller krav om erstatning skal sendes skriftlig per brev eller per epost senest to måneder etter reisen. Kopi av billett og annen relevant dokumentasjon må legges ved. 

Personvern

Personvern og informasjonskapsler. 

Ansvarlig operatør

Rødne Trafikk AS, org.nr. 982 947 863, er ansvarlig for transaksjonene som blir gjort gjennom denne bookingsiden. 

Vi har forbehold om endringer og feil i våre trykksaker og på Internettsidene våre, og at tider, priser og vilkår kan endre seg i løpet av gyldighetsperioden. 

Book en fjordopplevelse

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!

Ikke klar for å booke enda?

Se alle våre fjordopplevelser