Skip to main content

Rutetrafikk

Her finner du en fullstendig oversikt over rutetrafikken Rødne drifter. Lær også mer om hvordan Rødne ble til, hvor viktig punktlighet, sikkerhet og komfort er for oss, hvordan vi setter gjestene våre først og vårt fokus på bærekraftig båttransport.  

 

Våre ruter i Rogaland 

Bussrute Sjernarøy

Stavanger – Vassøy i henhold til kontrakt med Kolumbus. 

Stavanger – Ryfylke i henhold til kontrakt med Norled som underleverandør i rute for Kolumbus. 

Stavanger – Kvitsøy i henhold til kontrakt med Norled som underleverandør i rute for Kolumbus. 

Skolerute Finnøy og Sjernarøyane i henhold til kontrakt med Kolumbus. 

 

Våre ruter i Vestland fylke  

Hardangerfjordekspressen 

Reksteren-Våge-Os 

 

Startet med fast skoleskyss på Sjernarøyane 

Året var 1956 og elever som bodde rundt omkring på øyene i Ryfylke ble fraktet til skolen med private båter i all slags vind og vær. Da Ludvik Rødne etablerte en ordning med fast skoleskyss til og fra sju av Sjernarøyane, løste han en stor logistikkfloke for øyfolket. Siden den gang har L. Rødne & Sønner AS vokst til det selskapet som i dag har ansvaret for mange ruteoppdrag i Rogaland og i Vestland fylke. 

 

Punktlighet og komfort 

Vi er veldig stolte av at våre ruter er punktlige. Du kan stole på at Rødne-båtene kommer og går når de skal. I tillegg holder våre båter høy standard, slik at reisen blir komfortabel og trygg. 

 

Gjesten i fokus 

Både på sjø og på land gjør Rødneansatte sitt ytterste for at alle som reiser med oss skal få en god opplevelse. For oss er du like viktig enten du pendler hver dag fra Helgøy til Stavanger, eller om du skal ta båten fra Bergen til Rosendal for aller første gang. Vi lover å møte deg med et smil og god service. 

 

Sikkerhet først 

Rødne har et godt rennommé hos Sjøfartsdirektoratet og kan vise til gode resultater ved klassinger og revisjoner. Som vår gjest kan du trygt stole på at vi utfører jevnlige øvelser, slik at vi er godt forberedt til å løse eventuelle uventede situasjoner på best mulig måte. 

Fremtidsrettet 

Rødne skal være ledende på miljøvennlige løsninger når det gjelder båttransport. I en bransje som må følge stadig strengere miljøkrav, har Rødne satt seg i førersetet. Med fokus på miljø og energibesparende tiltak, både hos oss selv og hos våre leverandører, er vi på god vei mot vårt mål som er en utslippsfri flåte. 

 

Andre oppdrag 

Vi kan også gi tilbud på oppdrag som f.eks. taxibåt, vaktbåt, «crew change vessel», tenderbåt og lignende. 

Likestillingsredegjørelse for Rødne Trafikk AS. 

Book en fjordopplevelse

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!

Ikke klar for å booke enda?

Se alle våre fjordopplevelser