Skip to main content
To hvaler i Tromsø

Hval og arktisk safari fra Tromsø

Bli med på en spennende hvalsafari fra oktober til januar i storslått arktisk natur! Vår raske, luksuriøse og moderne båt tar deg med på en minnerik og stillegående, guidet rundtur til hvalens matfat langs Tromsøs kyst.

Avganger

Neste avgang 


Alle avganger

Priser

1645 kroner
Alle priser

Varighet

8 timer

Se hval fra vår komfortable båt 

På turen kan du få oppleve knølhval, spekkhoggere og niser på jakt etter atlantisk sild, en av de største næringskildene for dyrelivet i disse havområdene. Med oss har vi en lokalguide som underveis vil fortelle mer om hvalen og det lokale dyrelivet i arktiske forhold.  

Hval som dukker ned
Hvalhale utenfor Tromsø

Inkludert i turen:

  • Fjordcruise om bord på en stillegående, stabil og bærekraftig katamaran 
  • Ny gratisbillett dersom man ikke opplever hval 
  • Kunnskapsrik guide som snakker norsk og engelsk 
  • Gratis kaffe eller te 
  • Varm og romslig salong med komfortable skinnseter 
  • Gratis WiFi 
  • Varmedresser 

Hvalen drar nordover på jakt etter sild

Nord-Norge er et av de beste stedene å oppleve den spektakulære hvalen. Fra oktober migrerer den nordover på jakt etter sild og inntar Tromsøs vakre kyst. Det er spesielt knølhvalen og spekkhoggeren som leker seg i matfatet. Hvaler er nysgjerrige dyr, se derfor ikke bort ifra at hvalen viser seg stolt frem for sitt publikum.   

Fikk du ikke oppleve hvalen? Fortvil ikke! Vi garanterer en ny mulighet! Vårt erfarne mannskap vil gjøre alt de kan for at du skal få oppleve knølhval eller spekkhoggere på turen. Dersom du ikke skulle få oppleve disse imponerende dyrene, gir vi deg en gratisbillett til vår neste tilgjengelige hvalsafari. 

Bærekraftig hvalsafari 

Rødne setter dyrevelferd i høysetet. Vi følger Visit Tromsøs retningslinjer for hvalsafari i Tromsø, samt Association of Arctic Expedition Cruise Operators (AECOS) retningslinjer for dyrelivet i arktiske områder. Vi er stolte av å være sertifisert som bærekraftig reisearrangør under de strenge kriteriene som er satt av Stiftelsen Norsk Miljøfyrtårn. 

 

Praktisk informasjon

Book en fjordopplevelse

Hval og arktisk safari fra Tromsø

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!