Skip to main content
Foss på fjordcruise til Lysefjorden

Fjordcruise til Lysefjorden – opplev Preikestolen

Bli med på fjordcruise fra Stavanger til vakre Lysefjorden hele året med våre komfortable og moderne båter. Se den spektakulære Preikestolen hengende 604 meter over fjorden. Fjordcruiset byr på spennende opplevelser for store og små!

Avganger

Neste avgang 


Alle avganger

Priser

790 kroner
Alle priser

Varighet

3–3,5 timer

En komplett fjordopplevelse fra Stavanger til Lysefjorden

Vi seiler nesten helt lydløst fra Stavanger sentrum til vakre Lysefjorden og Preikestolen hele året. Kom tett på det majestetiske fjordlandskapet og kjenn på den behagelige pausen fra det yrende bylivet.  

Vi tar turen innom Fantahålå hvor «fantene» gjemte seg for lensmannen i gamle dager. Videre seiler vi forbi Preikestolen, hvor Tom Cruise klatret i den stupbratte fjellveggen i filmen Mission Impossible 6, før turen fortsetter til den mektige Hengjanefossen. Er vi heldige får vi også se en og annen sel som ligger og soler seg på svaberget. 

Når det våres til, stopper vi for å mate geitene våre som er på sommerbeite. De elsker når vi kommer på besøk og mannskapet kaster gulrøtter og andre godbiter til dem.  

Reis med vår moderne, elektriske og komfortable båt  

De aller fleste avgangene til Lysefjorden går med vår elektriske båt, MS Rygerelektra, som har store soldekk, flott salong med panorama-vinduer og kiosk. Kiosken frister med ferske, kortreiste bakevarer fra vårt lokale bakeri, snacks og kalde/varme drikker.  

Vi har som mål å drive en mest mulig miljøvennlig fjordcruise-turisme, og vi ønsker å gi reisende fra hele verden en bærekraftig fjordopplevelse av topp kvalitet. 

Endring av båt kan forekomme.

Praktisk informasjon

Book en fjordopplevelse

Fjordcruise til Lysefjorden – opplev Preikestolen

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!