Skip to main content
Oversiktsbilde av folk på Preikestolen

Preikestolen fjordcruise og fottur

Fra fjord til fjelltopp – med kombinert fjordcruise til Lysefjorden og fottur til Preikestolen! Bli med på en av Norges mest populære turer og opplev den spektakulære panoramautsikten.

Avganger

Neste avgang 


Alle avganger

Priser

1245 kroner
Alle priser

Varighet

8–9 timer

Kombinert fjordcruise til Lysefjorden og fottur til Preikestolen   

Bli med på vårt komfortable fjordcruise fra Stavanger sentrum og inn i Lysefjorden. Kom tett på fossefall, majestetiske fjelltopper, et rikt dyreliv, og sist, men ikke minst – spektakulære Preikestolen, hengende 604 meter over fjorden.  

Etter en minnerik tur på fjorden legger vi til kai på Forsand, hvor dere blir fraktet videre til Preikestolen fjellstue. Her starter den mye omtalte fotturen til det verdenskjente Preikestol-platået.   

Inkludert i turen:

  • Fjordcruise om bord på en stillegående, stabil og bærekraftig katamaran
  • Guiding over høyttaler
  • Gratis WiFi om bord
  • Fottur til Preikestolen
  • Transport med buss

Tur med panoramautsikt i belønning

Turen opp til Preikestolen er en av de aller mest populære fjellturene vi har her i landet. På toppen venter nemlig en spektakulær utsikt innover vakre Lysefjorden som ligner et idyllisk maleri.   

Fra Preikestolen Basecamp starter turen opp. Dette er en middels krevende fottur uten følge av guide. Fotturen består av variert og noe ulent terreng og tar ca. 4 timer totalt og 2 timer hver vei, men varierer etter hvilken erfaring du har. Husk matpakke, drikke, godt tøy og solide tursko.   

God tur! 

Praktisk informasjon

Book en fjordopplevelse

Preikestolen fjordcruise og fottur

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!