Skip to main content
På tur til Slottet

Fjordcruise og guidet fottur til Slottet

Bli med oss på en unik dagstur hvor du får oppleve noe av det vakreste Norge har å by på – fra fjord og til fjells! Dette er en eksklusiv fjord- og fjellopplevelse med plass til kun ti personer per tur.

Avganger

Neste avgang 


Alle avganger

Priser

2190 kroner
Alle priser

Varighet

7 timer

En eksklusiv fjord- og fjellopplevelse

Vi seiler fra Bergen sentrum gjennom storslått natur innover Osterfjorden til Modalen. Mannskapet tar oss trygt gjennom strie strømmer i den grunne og smale Mostraumen. Jo lenger inn i fjorden vi kommer, jo brattere og mer fascinerende blir fjellandskapet. Kapteinen vil også styre båten så nært inntil en av de mektige fossene som mulig!

Utsikt fra Slottet
Utsikten fra Slottet

Inkludert i turen:

  • Fjordcruise i vakre omgivelser
  • Guiding over høyttaler
  • Gratis Wi-Fi om bord
  • Eksklusiv guidet fottur til Slottet

Etter et vakkert fjordcruise ankommer vi Modalen. Dette er Norges nest minste kommune med færre enn 400 innbyggere. I den lille landsbyen Mo, omkranset av høye fjell, finner du et sjarmerende sentrum med tradisjonelle hvite trehus og en vakker kirke. Guiden tar oss så med på en kort kjøretur fra Mo til startstedet for fjellturen til Slottet. Her forlater vi hovedveien og tar fatt på stien som snor seg oppover fjellet. Fotturen tar ca. én time hver vei og har en høydestigning på 200 meter. Enkelte partier av stien kan være bløte, så vi anbefaler å bruke solide sko. Fra toppen kan du nyte den fantastiske utsikten. Vår erfarne fjellguide sørger for en innholdsrik og trygg fjelltur.  

Etter en god matpause på toppen, går vi ned igjen og drar tilbake til Modalen. Her blir det tid til forfriskninger på bryggen eller et bad i fjorden, før avreisen tilbake til Bergen med båt. 

Praktisk informasjon

Book en fjordopplevelse

Fjordcruise og guidet fottur til Slottet

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!