Barn reiser gratis i sommer

Fjordcruise Lysefjorden & Preikestolen

Fjordcruise Lysefjorden & Preikestolen

Vår splitter nye elektriske båt seiler fra Stavanger sentrum på cruise til Lysefjorden og Preikestolen i hele sommer. Det tre timer lange fjordcruiset byr på kjekke opplevelser for store og små. I Fantahålå får du se hvor «fantene» gjemte seg for lensmannen i gamle dager. Ikke lenge etter kommer vi til Preikestolen hvor Tom Cruise klatret i den stupbratte fjellveggen i filmen Mission Impossible 6. Vi fortsetter så til Hengjanefossen hvor mannskapet styrer båten så langt inn i fossen at du risikerer å få en herlig vanndusj i ansiktet!

Underveis stopper vi for å mate geitene våre som er på sommerbeite i Lysefjorden. De elsker når vi kommer besøk! Mannskapet kaster gulrøtter og andre godbiter til dem. Er vi heldige får vi også se en og annen sel som ligger og soler seg på svaberget.

Fjordcruise-bingo er en morsom aktivitet for barna om bord! Her gjelder det om å lete etter ting som man kan se og oppleve på turen, og sette et kryss for hver ting man finner. Alle bingo-spillere får gratis is i kiosken, og er med i trekningen av fine premier. På returen viser vi tegnefilm for barna i akterkabinen.

Vår elektriske båt; MS Rygerelektra, har store soldekk, flott salong med panorama-vinduer og kiosk om bord. Kiosken frister med ferske, kortreiste bakevarer fra vårt lokale bakeri, snacks og kalde/varme drikker. Kioskmeny finner du her.

 

Praktisk informasjon

Avganger

Juli og august:
Daglig kl. 10:00 og kl. 15:00
(19., 25. og 28. august – ingen avgang kl. 15:00)
September:
Daglig kl. 10:00
Oktober – desember:
Lørdager og søndager kl. 11:00

Fleksibel endring og avbestilling. Les mer.

 

Priser

Voksne: 580 kroner
Barn (4-15 år): 320 kroner. Barn under 4 år gratis.
Familiebillett (2 voksne og inntil 4 barn): 1600 kroner

Kampanje: Alle barn 0-15 år reiser GRATIS i følge med voksne.
Gjelder inntil 2 barn per voksen og for avreiser i juni, juli og august.

Prisen inkluderer rundtur med båt.

 

 

Varighet

Tre timers rundtur med båt. Ingen stopp eller ilandstigning i løpet av båtturen.

Billetter

For garantert plass, kjøp på rodne.no. Kan også kjøpes på kai/båt før avgang samt hos Turistinformasjonen.
Grupper: 15 % rabatt for grupper på minimum 15 voksne med samlet bestilling på rodne.no (kan ikke kombineres med andre rabatter), kontakt oss ved ønske om faktura.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger. Ved forhåndsbestilling på rodne.no kan Forsand kai velges som avreisested på formiddags-avgangen. Bruk kartet under for å se eksakt avreisested.
Endring av båt kan forekomme.

Guiding

Guiding over høyttaler på norsk og engelsk. Andre språk er tilgjengelige og bestemmes av mannskapet om bord.

Sesong

Året rundt, i regn eller solskinn! Lune og gode sitteplasser innendørs i salong med store vinduer, og flott soldekk utendørs.

Tilgjengelighet

Egnet for barnevogner og begrenset antall rullestoler.
Ledsagere går gratis mot fremvisning av dokumentasjon. Velg antall ledsagere i bestillingen.

Fasiliteter om bord

Alle våre båter har toaletter, tilgang til stellebord, soldekk og romslige salonger. Kiosk med kortreiste bakervarer, snacks og kalde/varme drikker.

Opplev Preikestolen i dag!

"Fantastisk!"

«En flott båttur med vennlig personale som er villige til å gi det lille ekstra ved å la deg smake det friske vannet fra fossen! En super tur som jeg alltid vil huske.»

- Paulette Burgess
på Facebook.