Barn reiser gratis*

Fjordcruise Lysefjorden & Preikestolen

På tokt til Lysefjorden & Preikestolen

Vår splitter nye elektriske båt seiler fra Stavanger sentrum til Lysefjorden og Preikestolen i hele sommer. Det tre timer lange fjordcruiset byr på kjekke opplevelser for store og små. I Fantahålå får du se hvor «fantene» gjemte seg for lensmannen i gamle dager. Ikke lenge etter kommer vi til Preikestolen hvor Tom Cruise klatret i den stupbratte fjellveggen i filmen Mission Impossible 6. Vi fortsetter så til Hengjanefossen hvor mannskapet styrer båten så langt inn i fossen at du risikerer å få en herlig vanndusj i ansiktet!

Underveis stopper vi for å mate geitene våre som er på sommerbeite i Lysefjorden. De elsker når vi kommer besøk! Mannskapet kaster gulrøtter og andre godbiter til dem. Er vi heldige får vi også se en og annen sel som ligger og soler seg på svaberget.

Fjordcruise-bingo er en morsom aktivitet for barna! Alle bingo-spillere får gratis is i kiosken, og er med i trekningen av fine premier. På returen viser vi tegnefilm for barna i akterkabinen.

Vår elektriske båt; MS Rygerelektra, har store soldekk, flott salong med panorama-vinduer og kiosk om bord. Kiosken frister med ferske, kortreiste bakevarer fra vårt lokale bakeri, snacks og kalde/varme drikker. Kioskmeny finner du her.

Drømmer du om å oppleve Preikestolen både fra fjorden og toppen av fjellplatået? Da er kombinasjonsturen vår noe for deg! Les mer.

 

Praktisk informasjon

Avganger

1. – 20. juni:
Lørdager og søndager kl. 10:00
21. – 30. juni:
Daglig kl. 10:00
Juli – september:
Daglig kl. 10:00 og kl. 14:00
Oktober:
Daglig kl. 11:00
November og desember:
Onsdag-søndag kl. 11:00 (ingen avgang 24. desember)

Fleksibel endring og avbestilling. Les mer.

 

Priser

Voksne: 580 kroner
Barn (4-15 år): 320 kroner. Barn under 4 år gratis.
Familiebillett (2 voksne og inntil 4 barn): 1600 kroner

Kampanje: Alle barn 0-15 år reiser GRATIS i følge med voksne.
*Gjelder inntil 2 barn per voksen og for avreiser i juni, juli og august.

 

 

Varighet

Tre timers rundtur.

Billetter

For garantert plass, kjøp på rodne.no. Kan også kjøpes på kai/båt før avgang samt hos Turistinformasjonen.
Grupper: 15 % rabatt for grupper på minimum 15 voksne med samlet bestilling på rodne.no (kan ikke kombineres med andre rabatter), kontakt oss ved ønske om faktura.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger. Ved forhåndsbestilling på rodne.no kan Forsand kai velges som avreisested. Bruk kartet under for å se eksakt avreisested.
Endring av båt kan forekomme.

Guiding

CD-guiding på norsk og engelsk. Andre språk er tilgjengelige og bestemmes av mannskapet om bord.

Sesong

Året rundt, i regn eller solskinn! Lune og gode sitteplasser innendørs i salong med store vinduer, og flott soldekk utendørs.

Tilgjengelighet

Egnet for barnevogner og begrenset antall rullestoler.
Ledsagere går gratis mot fremvisning av dokumentasjon. Velg antall ledsagere i bestillingen.

Opplev Preikestolen i dag!

"Fantastisk!"

«En flott båttur med vennlig personale som er villige til å gi det lille ekstra ved å la deg smake det friske vannet fra fossen! En super tur som jeg alltid vil huske.»

- Paulette Burgess
på Facebook.