Opplev eventyret på fjorden

Bestill en fjordopplevelse

Bestill billetter til våre fjordcruise her, og betal på nett med Visa eller Mastercard. God tur!

 

Kalender

Søk og bestill

Velg mellom uforglemmelige fjordcruise fra Stavanger eller Bergen

Fjordopplevelser fra

Stavanger

Bli med på fjordcruise for å se fjellplatået Preikestolen der det rager 604 meter over havet på nordsiden av Lysefjorden! Ta føttene fatt opp til det som er kalt verdens beste utsiktspunkt.

Fjordopplevelser fra Stavanger

Lysefjorden & Preikestolen

Preikestolen er et populært turistmål. Lysefjorden er en av verdens vakreste fjorder. Til sammen gir dette en uforglemmelig cruiseopplevelse. På vår rundtur fra Stavanger får du oppleve den sagnomsuste Fantahålå og smake på friskt fjellvann fra Hengjanefossen. Fra båten kan du beundre Preikestolen som rager høyt over fjorden.

Voksne: Fra 470 kroner
Les mer og bestill
Fjordopplevelser fra Stavanger

Preikestolen cruise & fottur – vinter

Lysefjorden og Preikestolen om vinteren? Nå kan du oppleve det vakre fjordlandskapet i vinterens spesielle lys og skygger og beundre den majestetiske Preikestolen fra sjøsiden, mens du sitter varmt og komfortabelt om bord i vår cruisebåt. Våre erfarne guider sikrer at du får en helt spesiell og minnerik tur.

Voksne: 1690 kroner
Les mer og bestill
Fjordopplevelser fra Stavanger

Preikestolen cruise & fottur – sommer

Ta på deg turskoene og få en fantastisk opplevelse! Vi tar deg med på fjordcruise i Lysefjordens utrolige landskap med storslått natur. Fra båten ser du opp til Preikestolen som rager over fjorden, og etter et par timers fottur er du selv på toppen! Ønsker du mer enn å se Preikestolen på avstand, er dette turen for deg.

Voksne: 930 kroner
Les mer og bestill

Fjordopplevelser fra

Bergen

Ta et fjordcruise til Rosendal som er innfallsport til Hardanger og den berømte Trolltunga, eller velg en rundtur i et spektakulært fjordlandskap. Året rundt.

Fjordopplevelser fra Bergen

Bergen-Mostraumen

Fra Bergen tar vi deg dypt inn i den lange og vakre Osterfjorden. Underveis smalner fjorden inn mellom stupbratte fjellsider, og vi merker vannets krefter i den strie Mostraumen. Det er kraft også i de mange fossene som buldrer ned langs fjellsidene. Fjellvannet er krystallklart, og den som vil får smake på det!

Voksne: Fra 550 kroner
Les mer og bestill
Fjordopplevelser fra Bergen

Hardanger­fjord­ekspressen

Raskt og komfortabelt tar vi deg fra Bergen til Rosendal i Hardangerfjorden. Skjærgård og fjord, fjell og fossefall, en natur som kan ta pusten fra noen og enhver! Sett gjerne av tid til å besøke Baroniet Rosendal med sitt berømte slott og hage, eller kanskje du vil reise videre til den spektakulære fjellklippen Trolltunga?

Voksne: 588 kroner for rundtur Bergen-Rosendal
Les mer og bestill