Skip to main content
Landskapsbilde fra fjordcrusie til Mostraumen

Fjordcruise fra Bergen til Mostraumen

Bli med oss på fjordcruise fra Bergen til Mostraumen gjennom vakkert og variert fjordlandskap. Rundturen går fra Zachariasbryggen like ved Fisketorget i Bergen hele året, og byr på opplevelser for store og små! 

Avganger

Neste avgang 


Alle avganger

Priser

840 kroner
Alle priser

Varighet

3–3,5 timer

Opplev vakkert fjordlandskap

Utseilingen fra Bergen gir flott utsikt over Bryggen i Bergen som står på UNESCOs verdensarvliste. Vi seiler videre gjennom storslått natur innover Osterfjorden mot Modalen, Norges nest minste kommune. Mannskapet tar oss trygt gjennom strie strømmer i den grunne og smale Mostraumen. Jo lenger inn i fjorden vi kommer, jo brattere og mektigere blir fjellandskapet, og vi passerer flere fossefall underveis. Kapteinen tar oss så nært som mulig inntil fossene vi passerer.  

Det er et rikt fugle- og dyreliv i det vakre fjordlandskapet, og er vi riktig heldige får vi se sel som soler seg på svaberget og ørn som flyr over oss. 

Reis komfortabelt med våre moderne båter 

Våre komfortable, moderne båter er store og romslige, med god plass både ute og inne. Kiosken frister med ferske, kortreiste bakevarer fra vårt lokale bakeri, snacks og kalde/varme drikker.  

Vi har som mål å drive en mest mulig miljøvennlig fjordcruise-turisme, og vi ønsker å gi reisende fra hele verden en bærekraftig fjordopplevelse av topp kvalitet. 

Praktisk informasjon

Book en fjordopplevelse

Fjordcruise fra Bergen til Mostraumen

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!