Om bord Rygerdronningen blir det servert fire utvalgte bobler, sammen med smakebiter fra Matboden.
Mens kapteinen og mannskap fører Rygerdronningen trygt gjennom Stavangers vakre skjærgård, serveres det fire ulike typer bobler.
Salongen er klar med vinglass og stemningsfull belysning. Dere får smake på 4 ulike typer musserende underveis på turen, og sammen med noen gode smaker fra Matboden får dere oppleve hva noen munnfuller kan gjøre med hver enkelt smaksopplevelse.
Xavier Goursand presenterer og forteller hva som kjennetegner de edle dråpene. Xavier er en franskmann, født i Frankrike og har bodd i Norge i 25 år. Han er utdannet fra hotellhøyskolen i Toulouse og har lang fartstid i hotell- og restaurantbransjen, i snart 30 år.
Han utdannet seg som sommelier i 2016 ved Gastronomisk Institutt i Oslo, og har jobbet på mange anerkjente restauranter i Frankrike, Storbritannia og Norge.
Turen passer perfekt til vennegjengen, for en liten bedrift, eller deg som er interessert i god vin og gode smaker.
Mulighet for tilleggskjøp ved kjøp av billett:
- Glass med Sølvsider fra Apal Sideri står klar på bordet ved ankost: kr 130,- pr glass
- 1 flaske Cava Grans Moments står klar på bordet ved ankomst: kr 550,-