Skip to main content
Hardangerfjordekspressen ankommer Rosendal

Hardanger­fjord­ekspressen - fra Bergen til Rosendal

Hver dag hele året kan du reise med Hardangerfjordekspressen fra Bergen til Rosendal på bare to timer. Rosendal er en sjarmerende bygd i Hardangerfjordens munning og byr på mange spennende opplevelser. Ta deg en dagstur i helga eller en liten ferie når du trenger å komme deg bort fra byen!

Avganger

Hver dag hele året
Alle avganger

Priser

456 kroner
Alle priser

Varighet

2 timer

Fra friluftsliv til hyggelig lunsj på hagekafé i Rosendal

I Rosendal er mulighetene uendelige. Ta deg en spasertur rundt i den vakre bygda, stikk innom et galleri – eller utforsk den storslåtte naturen i og rundt Rosendal. Noen av de fineste turområdene på Vestlandet finner du her, med fjellturer for den fjellvante og den utrente, for barnefamilier og for de som søker det mer ekstreme. Det finnes selvfølgelig en rekke andre friluftsaktiviteter å velge mellom: kajakk på fjorden, kano på innsjøene, brevandring, off-road sykling og Putball – eller fotball-golf som det også kalles! 

Bare 1,5 km spasertur fra sentrum finner du Baroniet, Skandinavias minste slott fra 1665, omgitt av en vakker rosehage og med en hyggelig hagekafé hvor du kan spise lunsj om du vil. 

På Folgefonnsenteret kan du lære om Folgefonna nasjonalpark, vannet sin reise på jorden, klimaendringer, naturmangfold og bærekraftig bruk av naturressurser. 

Passasjerer som skuer utover flotte fjordomgivelser

Komfortabelt fjordcruise i vakre omgivelser fra Bergen til Rosendal

Hardangerfjordekspressen fra Bergen går gjennom vill og vakker natur og er en opplevelse i seg selv. Fjordcruiset stopper også på Flesland kai og på Os på vei til og fra Rosendal. 

Våre komfortable, moderne båter er store og romslige, med god plass både ute og inne. Kiosken frister med snacks og kalde/varme drikker.

Praktisk informasjon

Book en fjordopplevelse

Hardangerfjordekspressen – fra Bergen til Rosendal

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!