Hardangerfjorden cruise – Opplev Rosendal

Hardangerfjorden cruise - Opplev Rosendal

Rosendal, denne vesle bygda ved Hardangerfjordens munning, er et lite stykke Norge i miniatyr. Her er mulighetene uendelige; enten du bare vil rusle rundt i den vakre bygda, stikke innom et galleri og drikke en kopp god kaffe på en av de mange kaféene – eller ta for deg av den storslåtte naturen. Noen av de fineste turområdene på Vestlandet ligger her, med fjellturer for den fjellvante og den utrente, for barnefamilier og for de som søker det mer ekstreme. Det finnes selvfølgelig en rekke andre friluftsaktiviteter å velge mellom: kajakk på fjorden, kano på innsjøene, brevandring, off-road sykling og Putball – eller fotball-golf som det også kalles! Ikke langt fra Rosendal sentrum finner du også vakre sandstrender.

Bare 1,5 km spasertur fra sentrum finner du Baroniet, Skandinavias minste slott fra 1665, omgitt av en vakker rosehage og med en hyggelig hagekafé hvor du kan spise lunsj om du vil.

Folgefonnsenteret kan du lære om Folgefonna nasjonalpark, vannet sin reise på jorden, klimaendringer, naturmangfold og bærekraftig bruk av naturressurser.

Hardangerfjorden cruise fra Bergen går gjennom vill og vakker natur og er en opplevelse i seg selv. Båten stopper også på Flesland kai og på Os på vei til og fra Rosendal.

Våre komfortable, moderne båter er store og romslige, med god plass både ute og inne. Med redusert antall gjester om bord, kan «meteren» enkelt overholdes. Munnbind er påbudt når man oppholder seg i salongen. Kiosken frister med snacks og kalde/varme drikker. Kioskmeny finner du her.

Praktisk informasjon

Avganger

Daglige avganger året rundt, se rutetabell, eller se rutetabell i tekstformat. Det er ruteendringer på helligdager.
Driftsmeldinger finner du på vår Facebook-side
Fleksibel endring og avbestilling. Les mer.

 

Priser

Bergen-Rosendal:
Voksne en vei: 422 kroner. Minipris (t/r): 633 kroner
Alle priskategorier til 31.01.2022
Alle priskategorier fra 01.02.2022

 

Varighet

To timer hver vei.

Billetter

For garantert plass på båten, kjøp på rodne.no. Disse billettene kan forhåndsbestilles på nett. Billetter kan også kjøpes på kai/båt før avgang samt hos Turistinformasjonen.
Grupper: 25 % rabatt for grupper på minimum 10 voksne med samlet bestilling, kontakt oss ved ønske om faktura.

Avreisested

Avgang fra Strandkaiterminalen i Bergen sentrum. Vi stopper også på Flesland kai. Bruk kartet nedenfor for å se eksakt avreisested på alle stoppesteder.

Tilgjengelighet

Egnet for barnevogner og begrenset antall rullestoler.
Ledsagere går gratis mot fremvisning av dokumentasjon. Ta kontakt på epost for bestilling av ledsagerbillett.

Fasiliteter om bord

Alle våre båter har toaletter, tilgang til stellebord, soldekk og romslige salonger. Kiosk med kortreiste bakervarer, snacks og kalde/varme drikker.

Snarveien til Hardanger!

"Sjarmerende Rosendal"

«Dette er et sjarmerende lite hus med mye historie. Utsikten over fjellene og parken ved siden av er ganske enkelt fantastisk. Det er en flott restaurant i nærheten også.»

- Keith L.
på TripAdvisor

Bestill en fjordopplevelse

Bestill billetter til våre fjordcruise her, og betal på nett med Visa eller Mastercard. God tur!

Tur
Når
Kalender

Søk og bestill