Hardangerfjordekspressen

Opplev vakre Hardanger

Bli med på et raskt og komfortabelt fjordcruise til hjertet av Hardanger gjennom skjærgård og fjord omkranset av majestetiske fjell med mektige fossefall! Dette er den enkleste og raskeste måten å ta seg fra Bergen til Rosendal. Her finnes noen av Vestlandets flotteste og mest kjente attraksjoner – den vakre Hardangerfjorden, den spektakulære fjellformasjonen Trolltunga og Folgefonna nasjonalpark med landets tredje største isbre. Og ikke minst Baroniet Rosendal, Skandinavias minste slott med historie tilbake til 1600-tallet, idyllisk beliggende med en vakker og velluktende hage, kafeer og restaurant. Våre moderne båter har soldekk og komfortabel salong. I kiosken om bord finner du snacks og forfriskninger, også øl og vin.

Praktisk informasjon

Varighet

To timer hver vei.

Avganger

Daglige avganger året rundt, se rutetabell (pdf), eller se rutetabell i tekstformat. Det er ruteendringer på helligdager.

2020
Avganger og priser for januar 2020 er de samme som i 2019. Rutetabell og priser for resten av 2020 blir lagt ut så fort vi får dette fra Skyss.

 

Avreisested

Avgang fra Strandkaiterminalen i Bergen sentrum. Vi stopper også på Flesland kai. Bruk kartet nedenfor for å se eksakt avreisested på alle stoppesteder.

Priser

Bergen-Rosendal:
Voksne en vei: 392 kroner. Minipris (t/r): 588 kroner
Alle priskategorier.

Billetter

For garantert plass på båten, kjøp på rodne.no. Kan også kjøpes hos Turistinformasjonen eller om bord.
Grupper: 25 % rabatt for grupper på minimum 10 voksne med samlet bestilling, kontakt oss ved ønske om faktura. Baronipakken: Bestilling direkte hos Baroniet Rosendal.

Tilgjengelighet

Egnet for barnevogner og begrenset antall rullestoler.
Ledsagere går gratis mot fremvisning av dokumentasjon. Rabattkode ledsager ved bestilling på rodne.no.

Snarveien til Hardanger!

"Sjarmerende Rosendal"

«Dette er et sjarmerende lite hus med mye historie. Utsikten over fjellene og parken ved siden av er ganske enkelt fantastisk. Det er en flott restaurant i nærheten også.»

- Keith L.
på TripAdvisor

Bestill en fjordopplevelse

Bestill billetter til våre fjordcruise her, og betal på nett med Visa eller Mastercard. God tur!

Tur
Når
Kalender

Søk og bestill