Skip to main content

Hyke og Rødne går sammen for å sikre bærekraftig, tilgjengelig og innovativ passasjertransport

Vi avslutter 2023 med en positiv kunngjøring om at Hyke og Rødne Trafikk AS har inngått samarbeidsavtale. Samarbeidet vil videre muliggjøre implementeringen av Hykes nullutslippsfartøy i Norge. Vi går sammen om å fremme et felles mål om å sikre bærekraftig, tilgjengelig og innovativ passasjertransport i bynære områder.

Med over 60 års erfaring og tjenester over hele Norge tilbyr Rødne ekspertise innen rederidrift samt en eksepsjonell kundeopplevelse. Rødne har en høy standard for bærekraft og har redusert utslippene med 75% gjennom investeringer i fornybare praksiser og lavutslippsfartøy. Samarbeidet mellom Rødne og Hyke vil videreføre det gjensidige målet om å lede miljøvennlig båtliv og implementere nullutslippsfergetransport over hele Norge.

Hyke-båt

Dette samarbeidet står som en attest til den avgjørende rollen partnerskap spiller i å fremme Norges samlede fremgang mot bærekraftig transport. Hyke og Rødne tar et viktig skritt for å gjøre bærekraftig sjøtransport lett tilgjengelig for både lokalbefolkningen og turister.

Kontakt:
Hyke – Kristine Fjetland, kristine@hyke.no, 47 67 15 25
Rødne – Lars A. Rødne, lars@rodne.no, 51 89 52 70

Følg reisen vår videre
Hyke: LinkedIn and Instagram
Rødne: LinkedIn, Instagram and Facebook

Book en fjordopplevelse

Kjøp billetter til våre fjordopplevelser her, og betal online med Visa, Mastercard, Vipps eller Apple Pay. God reise!

Ikke klar for å booke enda?

Se alle våre fjordopplevelser