Smaken av Ryfylke

Lokale råvarer og sesongbaserte retter, eller de klassiske julerettene? Hos Smaken av Ryfylke kan du få begge deler.

Smaken av Ryfylke’s restaurant har en fantastisk fjordutsikt over Hjelmeland i Ryfylke. Sebastian Schläwicke sørger for fantastiske smaksopplevelser ved bruk at lokale og kortreise råvarer. Han treffer på innovasjon, presentasjon og smak!

Restauranten med innehaver, kokk og daglig leder Sebastian har siden åpningen i mai 2020 klart å bygge opp et godt rykte, langt utenfor kommunegrensen.

Menyen byttes hver 4-6 uke. Både tradisjonelle og kreative nyskapninger blir servert og overrasker med «Smaken av Ryfylke» vri.

Gode fasiliteter for kurs, møte og konferanse. Sammen med vertskapet kan vi sette sammen attraktive pakker etter ønske og behov.

Smaken av Ryfylke

Praktisk informasjon

Rundt 70 minutter med båt fra Stavanger

Hele året

  • Restaurant Smaken av Ryfylke : opptil 100 personer.
  • Selskapslokale: opptil 150 personer
  • Lobby/ bar: (musikk/ dans): opptil 60 personer
  • Møterom, kurs, konferanse: 2 x 40 personer eller (med sammenkoblet møterom) 80 personer om gangen.

Ingen overnatting.

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Rundt 70 minutter med båt fra Stavanger

  • Restaurant Smaken av Ryfylke : opptil 100 personer.
  • Selskapslokale: opptil 150 personer
  • Lobby/ bar: (musikk/ dans): opptil 60 personer
  • Møterom, kurs, konferanse: 2 x 40 personer eller (med sammenkoblet møterom) 80 personer om gangen.

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Hele året

Ingen overnatting.

    Send en forespørsel

    Ønsker dere et unikt opplegg eller en ferdig pakke? Vår partneransvarlig Monica og resten av teamet hos Rødne tilpasser turen for dere. Legg inn kontaktinformasjon så tar vi kontakt.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    Sent icon

    Takk for din forespørsel!

    Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.