Sjømat og husmannskost hos Sjernarøy Maritim

De gamle sjøhusene til Sjernarøy Maritim i øygruppen Sjernarøy er alene verdt et besøk. De eldste husene er fra 1780. Men i restauranten på Bjergøy står først og fremst maten i høysetet, mottoet er intet mindre enn «God, gammeldags kokkekunst og sjømat til fornuftige priser for fornuftige mennesker»!

Sjernarøy Maritim

Praktisk informasjon

Om lag en time med båt fra Stavanger.

Hele året.

Om lag 400 gjester i sesongen fra mai til ut september. 100 fra oktober til mai.

Hytter og leiligheter er tilgjengelige i nærheten.

Aktiviteter tilgjengelig på forespørsel.

Egnet for rullestol og barnevogn.

Om lag en time med båt fra Stavanger.

Om lag 400 gjester i sesongen fra mai til ut september. 100 fra oktober til mai.

Aktiviteter tilgjengelig på forespørsel.

Hele året.

Hytter og leiligheter er tilgjengelige i nærheten.

Egnet for rullestol og barnevogn.

En kulinarisk opplevelse i historiske, maritime omgivelser

Maten hos Sjernarøy Maritim er så vellaget og velsmakende at den kan komme til å trekke din oppmerksomhet vekk fra en annen av Bjergøys store attraksjoner – rett og slett en vidunderlig ro og stillhet.

Dette sjarmerende og spesielle restaurantstedet frister med det beste av det havet kan by på, servert i en herlig atmosfære av gamle sjøhus. Det eldste har opprinnelse så lang tid tilbake som 1780. Selv de nyeste sjøhusene på stedet er bygget etter gammel stil, uten spiker. Sjøhusene er i seg selv verdt båtturen, selv om også den er en flott opplevelse når den komfortable hurtigbåten underveis tar deg på sightseeing i et vakkert landskap med øyer og fjorder.

Pittoresk som stedet måtte være, hos Sjernarøy Maritim er oppmerksomheten først og fremst rettet mot maten. Det uttrykte mottoet er «God, gammeldags kokkekunst og sjømat til fornuftige priser for fornuftige mennesker».

Vertskapet ved Sjernarøy Maritim ønsker grupper av alle størrelser velkommen og organiserer gjerne aktiviteter i tillegg til god bespisning, enten det er sykling, fotturer, fiske, bading og svømming eller omvisninger. Stedet omfatter fem rustikke sjøhus, hver med sin egen unike stil og sjarm. Til sammen er det plass til 400 gjester, så det er rikelig plass til brylluper, gruppesamlinger og bedriftsarrangementer.

Overnatting er tilgjengelig ikke langt unna hos Furrehytter, der du finner hyggelige hytter og moderne leiligheter.

Bjergøy er en av de sju øyene i øygruppen Sjernarøy i Finnøy kommune. Seks av dem er forbundet med broer, noe som gjør det ideelt for sykkelturer. Eller du kan bare sitte ned og suge inn den berømte stillheten, freden og roen på Sjernarøy.

  Send en forespørsel

  Ønsker dere et unikt opplegg eller en ferdig pakke? Vår partneransvarlig Monica og resten av teamet hos Rødne tilpasser turen for dere. Legg inn kontaktinformasjon så tar vi kontakt.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Sent icon

  Takk for din forespørsel!

  Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.