Middag på bryggekanten

Vårt unike selskapslokale Lysefjord-Helleren

Gjestene får en spektakulær reisevei inn til vårt unike selskapslokale beliggende på en liten fjellhylle i Lysefjorden. Før man ankommer den lille oasen, får man med seg sightseeing på fjorden med både Fantahålå, Preikestolen og Hengjanefossen. Vel fremme på Lysefjord-Helleren kan vi friste med menyer basert på sesongens lokale råvarer, både grillmat og skalldyr.

Praktisk informasjon

Varighet

Båtturen fra Stavanger tar rundt en time og 45 minutter, inkludert sightseeing på Lysefjorden. Direkte transport tar 50 minutter.

Sesong

Åpent hele året.

Kapasitet

Vår/sommer – 170 personer.
Høst/vinter – 70 personer.
Mindre grupper er også velkomne. Opphold innendørs eller utendørs.
AV-utstyr er tilgjengelig for presentasjoner.

Overnatting

Ingen overnatting.

Aktiviteter

Aktiviteter tilgjengelig på forespørsel.

Tilgjengelighet

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Fjordcruise med kulinarisk innhold

Våre båter legger ut fra Vågen sentralt i Stavanger og tar deg på en uforglemmlig reise gjennom et spennende fjordlandskap med øyer og svaberg, bratte fjellsider og friske fosser.

Underveis kan du titte opp på det berømte fjellplatået Preikestolen som troner majestetisk over Lysefjorden. På vår sightseeing lar vi deg også kjenne på det klare fjellvannet i Hengjanefossen, og du får gløtte inn i Fantahåla og høre sagnet som omgir grotten. Det er en tur du ikke glemmer med det første.

Som prikken over i-en legger vi til ved vår egen restaurant Lysefjord-Helleren, idyllisk og veiløst plassert ved bryggekanten inne i fjorden. Det er en spesiell opplevelse å komme hit, for mange er det alene vel verdt turen.

Norske vafler er verdenskjente! Ønsker du bare en halvtimes stopp ved Lysefjord-Helleren, smaker det godt med kaffe og vafler. Det kan være det lille ekstra som bidrar til å gjøre cruiset på Lysefjorden spesielt minnerikt for deg og dine gjester.

Eller du kan velge å gjøre den idylliske restauranten til ditt private «gjemmested» for ettermiddagen eller kvelden. Vi setter gjerne sammen et spesielt lunsj- eller middagsprogram for din gruppe, slik at dere kan nyte hva den ettertraktede restaurantens kjøkken kan by på, enten det frister med grillmat eller sjømat. Alt er basert på lokale, kortreiste råvarer.

Restauranten ved bryggekanten inne i fjorden er et populært sted for teamsamlinger, brylluper, jubileer og alle andre arrangementer som du ønsker å skape en minnerik ramme rundt.

    Send en forespørsel

    Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.    Sent icon

    Takk for din forespørsel!

    Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.