Lei en båt

Skap en uforglemmelig sammenkomst på fjorden

I samarbeid med vår partner Maritime Tours kan vi organisere charterturer med det aller beste som de majestetiske fjordene rundt Bergen kan by på: sightseeing i vill natur, fjordcruise kombinert med ulike aktiviteter eller gourmetmåltid på land. La oss skreddersy et drømmecruise som gir minner for livet!

Praktisk informasjon

Varighet

Etter avtale.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

Kapasiteten til våre båter strekker seg fra 48 til 180 gjester.

Tilgjengelighet

De fleste båtene har toalett for funksjonshemmede, samt plass til et visst antall rullestoler.

Internett

Avhenger av nettleverandørens dekning. Mikrofoner og skjermer er tilgjengelig for presentasjoner om bord.

Dette kan du oppleve

Vi gir deg rike valgmuligheter!

Det vanskeligste ved å organisere et chartercruise sammen med oss er å velge blant de mange fantastiske mulighetene som Bergen-området byr på. Men straks du har bestemt deg, er det enkelt: overlat resten til oss.

Rødne er et av Norges største hurtigbåtrederier. Vår erfarne partner Maritime Tours AS hjelper til med å sette standarden for cruiseopplevelser rundt Bergen. Som team føler vi oss uslåelige!

Du finner noe spennende for alle i vår omfattende liste av charterturer fra Bergen: dyreliv, dramatisk landskap, spektakulære fjorder, idylliske øyer. Det hele kan kombineres med aktiviteter og opplevelser ute på sjøen – eller på land, om du foretrekker det.

Vi kan ta deg og din gruppe inn fjorden til Modalen, et sjarmerende tettsted omkranset av fossefall og bratte fjellsider. Eller hva med en tur til det berømte Baroniet Rosendal, Skandinavias minste slott? Eller vi kan cruise rundt Osterøy, den største «innenlandske» øya i Nord-Europa.

Våre hurtiggående og komfortable båter kan bringe dere til noen av de mest populære attraksjonene i hele Vestland fylke. Vi kan slippe dere av for en kulinarisk opplevelse ved en av mange flotte restauranter i vannkanten. Eller kanskje et gourmetmåltid om bord? Vi kan ordne det også.

Ta kontakt med oss for å høre om de mange mulighetene. Vi vet du kommer til å synes at noen av dem er ganske så uimotståelige.

    Send en forespørsel

    Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.    Sent icon

    Takk for din forespørsel!

    Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.