Lei en båt

Den perfekte rammen for en sammenkomst

La oss skreddersy en utflukt for deg og din gruppe med en herlig miks av sigthseeing, aktiviteter, god mat og drikke og avslappende opphold – der du med stil kan nyte vår fantastiske fjordnatur.

Praktisk informasjon

Varighet

Etter avtale.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

Kapasiteten til våre båter strekker seg fra 48 til 180 gjester.

Tilgjengelighet

De fleste båtene har toalett for funksjonshemmede, samt plass til et visst antall rullestoler.

Internett

Avhenger av nettleverandørens dekning. Mikrofoner og skjermer er tilgjengelig for presentasjoner om bord.

Dette kan du oppleve

Valget er ditt!

Du kan ikke unngå å finne noe fristende på vår lange tilbudsliste for gruppeturer! Bespisning om bord inne i en vakker fjord? Ikke noe problem. Din egen private øy for en kveld? Det får du, om du vil.

Våre hurtiggående båter sørger for å ta deg og din gruppe komfortabelt til noen av de mest populære attraksjonene i hele Rogaland. Skulle du ønske det, legger vi gjerne inn litt sightseeing på veien, slik at du kan titte opp på den imponerende Preikestolen eller få en frisk dusj i ansiktet fra en av fossene som kaster rent og klart fjellvann ned bratte fjellsider.

Fra håndlaget sjokolade som får tennene til å løpe i vann, til gourmetmåltider, eventyrlig utfoldelse i tretoppene eller lukten av eksotiske blomster – alt er der for deg å velge mellom.

Ta en titt her på de mange mulighetene for gode opplevelser, og ta kontakt med oss når du finner noe som frister.

    Send en forespørsel

    Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.    Sent icon

    Takk for din forespørsel!

    Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.