Kalvøy

Bli med til idylliske Kalvøy! En ukjent perle i Stavangers skjærgård venter på dere med unike selskapslokaler, frodig natur, kjekke aktiviteter og kortreist mat. En kort båttur på 20 minutter bringer dere til en helt annen verden, eller utvid med sightseeing i vårt flotte fjordlandskap før ankomst kveldens destinasjon.

Vi foreslår å starte sommerfesten med noe godt i glasset sammen med gode kollegaer, mens dere får en flott liten sightseeingtur rundt byøyene i Stavangers skjærgård. Etterpå legger båten direkte til på Kalvøyparkens eget kaianlegg, og dere spaserer de 100 meterne opp til kveldens selskapslokale.

Kveldens selskapslokale er bygget i tjærebehandlet villmarkstømmer, og materialene er av trær som er hugget og saget på øya. Maks. kapasitet er 80 personer, og i tillegg er der flere paviljonger på området med plass til 25 personer i hver.

Kalvøy

Praktisk informasjon

Direkte transport: 20 min. med båt fra Stavanger.
Inkludert Skjærgårdssafari: 1 time fra Stavanger.
Tilpasses etter ønske.

April-oktober. Uisolerte lokaler.

Maks. 80 personer.

Nei.

Teambuilding-aktiviteter, guiding.

Direkte transport: 20 min. med båt fra Stavanger.
Inkludert Skjærgårdssafari: 1 time fra Stavanger.
Tilpasses etter ønske.

Maks. 80 personer.

Teambuilding-aktiviteter, guiding.

April-oktober. Uisolerte lokaler.

Nei.

En velkomst blir servert mens aktivitetsleder informerer og deler inn i lag.

Aktivitetsløype: Her deles gjestene inn i grupper, som skal ta seg rundt i terrenget og finne poster med oppgaver. Oppgavene er av forskjellig art innen samspill, kunnskap og ferdigheter. Vi har mulighet for å tilpasse innholdet. Oppgaver er blant annet: pil & bue, kreativ bygging, øksekast, orientering, balansehinder, osv. Gruppene konkurrerer mot hverandre, og ett vinnerlag kåres.

Varighet: ca. 2 timer. Ved dårlig vær kan man gjennomføre aktivitetene innendørs i et stort drivhus.

Etter aktivitetene blir en deilig middag servert, og hva med å la kvelden fortsette med stemningsfull live musikk fra vår erfarne trubadur?

Direkte retur til Stavanger ved kveldens slutt tar ca. 20 minutter.

  Send en forespørsel

  Ønsker dere et unikt opplegg eller en ferdig pakke? Vår partneransvarlig Monica og resten av teamet hos Rødne tilpasser turen for dere. Legg inn kontaktinformasjon så tar vi kontakt.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Sent icon

  Takk for din forespørsel!

  Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.