Gruppetur til Flor & Fjære

Et paradis i alle regnbuens farger! Den utrolige hagen og bevertningsstedet som er bygd opp på den vindfulle øya Sør-Hidle, er en fest for alle sanser. Flor & Fjære må bare oppleves!

Vi i Rødne kan ordne bestillinger for større grupper (minimum 25 personer) på Flor & Fjære. Individuelle reisende eller mindre grupper må ta kontakt med Flor & Fjære direkte.

Flor & Fjære

Praktisk informasjon

Om lag 20 minutter med båt fra Stavanger.

Fra tidlig i mai til ut i september.

Om lag 300 personer.

Ingen overnatting.

Guidet omvisning i hagen.

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Om lag 20 minutter med båt fra Stavanger.

Om lag 300 personer.

Guidet omvisning i hagen.

Fra tidlig i mai til ut i september.

Ingen overnatting.

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Du tror det ikke før du får se det

En førsteklasses restaurant i et fantastisk hageanlegg, det er rett og slett magisk føde for både gane og sjel. På en øy ikke langt fra Stavanger har Flor & Fjære skapt en oase av eksotiske blomster, planter og palmer, overraskende godt skjermet mot vind og sjø. Et besøk her gir sjelefred når du vandrer gjennom hageparadiset og suger til deg alle lukter, farger og inntrykk.

Våre båter kan ta deg og din gruppe ut til Flor & Fjære fra Vågen sentralt i Stavanger. Hvorfor ikke starte turen med et glass sprudlende vin eller annen leskende drikke som kan kjøpes om bord på den 20 minutter lange båtturen? Er været bra, frister vi med utsikt fra soldekket. Eller du kan trekke inn i den romslige og lune salongen.

Etter ankomsten til Sør-Hidle tar vertskapet hos Flor & Fjære deg på omvisning i det praktfulle og frodige grøntanlegget før du ønskes velkommen til en gourmetbuffet som rundes av med dessert og kaffe. Utover kvelden kan du nyte viner som Flor & Fjære selv nøye plukker ut og importerer, og du kan utforske den vakre hagen på egen hånd.

Våre moderne og komfortable båter bringer deg trygt tilbake til Stavanger senere på kvelden.

  Send en forespørsel

  Ønsker dere et unikt opplegg eller en ferdig pakke? Vår partneransvarlig Monica og resten av teamet hos Rødne tilpasser turen for dere. Legg inn kontaktinformasjon så tar vi kontakt.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Sent icon

  Takk for din forespørsel!

  Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.