Paradisøya i havgapet

Gruppetur til Flor & Fjære

Et paradis i alle regnbuens farger! Den utrolige hagen og bevertningsstedet som er bygd opp på den vindfulle øya Sør-Hidle, er en fest for alle sanser. Flor & Fjære må bare oppleves!

Vi i Rødne kan ordne bestillinger for større grupper (minimum 25 personer) på Flor & Fjære. Individuelle reisende eller mindre grupper må ta kontakt med Flor & Fjære direkte.

Praktisk informasjon

Varighet

Om lag 20 minutter med båt fra Stavanger.

Sesong

Fra tidlig i mai til ut i september.

Kapasitet

Om lag 300 personer.

Overnatting

Ingen overnatting.

Aktiviteter

Guidet omvisning i hagen.

Tilgjengelighet

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Du tror det ikke før du får se det

En førsteklasses restaurant i et fantastisk hageanlegg, det er rett og slett magisk føde for både gane og sjel. På en øy ikke langt fra Stavanger har Flor & Fjære skapt en oase av eksotiske blomster, planter og palmer, overraskende godt skjermet mot vind og sjø. Et besøk her gir sjelefred når du vandrer gjennom hageparadiset og suger til deg alle lukter, farger og inntrykk.

Våre båter kan ta deg og din gruppe ut til Flor & Fjære fra Vågen sentralt i Stavanger. Hvorfor ikke starte turen med et glass sprudlende vin eller annen leskende drikke som kan kjøpes om bord på den 20 minutter lange båtturen? Er været bra, frister vi med utsikt fra soldekket. Eller du kan trekke inn i den romslige og lune salongen.

Etter ankomsten til Sør-Hidle tar vertskapet hos Flor & Fjære deg på omvisning i det praktfulle og frodige grøntanlegget før du ønskes velkommen til en gourmetbuffet som rundes av med dessert og kaffe. Utover kvelden kan du nyte viner som Flor & Fjære selv nøye plukker ut og importerer, og du kan utforske den vakre hagen på egen hånd.

Våre moderne og komfortable båter bringer deg trygt tilbake til Stavanger senere på kvelden.

"Helt fantastisk!"

«Dette er noe av det mest fantastiske stedet jeg noensinne har besøkt. All honnør til både vertskap, kokken og staben forøvrig. Magisk hage, god mat – en ren nytelse for både øye og gane!»

Sissel Rusten
på Facebook

    Send en forespørsel

    Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.    Sent icon

    Takk for din forespørsel!

    Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.