Andre steder

Finner du ikke det du leter etter?

Da kan du lese her om våre andre samarbeidspartnere som vi kan skreddersy en opplevelsesrik tur til. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Bakernes Paradis
Et gammelt feriested for Stavangers bakere har fått nytt liv med nye, driftige eiere som har skapt et spennende handelssted og gjestgiveri. Bakernes Paradis på Lauvvik ved Lysefjordens munning er vel verdt et besøk, her samles gjestene til god mat og drikke bygd på norsk tradisjon og kultur.

Energihotellet
Energihotellet på Nesflaten i Suldal ble tegnet på 1960-tallet av den anerkjente arkitekten Geir Grung som en del av Norsk Hydros store satsing på vannkraft i Røldal og Suldal. Et yndet sted for bedrifter som ønsker fred og ro for kurs og møteaktivitet, og et ypperlig utgangspunkt for store naturopplevelser.

Røvær Kulturhotell
Det prisbelønte Røvær Kulturhotell ligger på den idylliske øygruppen Røvær i havgapet rundt 10 kilometer nordvest for Haugesund. Hotellet ble etablert i 2005 med alle moderne fasiliteter for overnatting, selskaper, kurs og konferanser. Øya har bare én bil!

Sjøberg Ferie
Sjøberg Ferie ligger ved sjøen i rolige omgivelser på Østhusvik i Rennesøy og tilbyr leiligheter og hotellrom for familier og bedrifter. Familiebedriften ble startet opp i 2000 og tilrettelegger for kurs, teambuilding og konferanser med mulighet for en rekke fritidsaktiviteter.

 

Spa-Hotell Velvære
Med nydelig utsikt over Hjelmelandsvågen kan Spa-Hotell Velvære friste med massasje, skjønnhetsbehandling og avslapning i spabadet, flotte naturopplevelser og et smaksrikt måltid med godt drikke. Hotellet har satt sin ære i å utnytte de friske og lokale råvarene som naturen i Ryfylke har å by på.

Vikinggarden Avaldsnes
Ved Vikinggarden Avaldsnes blir du ført tusen år tilbake til kong Olav Tryggvasson og vikingenes tid. Gårdens langhus, leidangsnaust og seks mindre bygg ligger på en liten, skogkledd øy nedenfor middelalderkirken på Avaldsnes.

Fjordbris Hotell
Fjordbris Hotell ligger ved bryggekanten i Østhusvik i Rennesøy, rundt tunet til det som i sin tid var et handelslag. Fjordbris er et yndet konferansehotell og feriested med de beste fasiliteter i et naturskjønt område som kan friste med friske sjøbad, fiske og gode turmuligheter i heiene.

Lysefjorden Sjokolade
Lysefjorden Sjokolade produserer den nydeligste sjokolade av melk fra egne kuer på en avsidesliggende fjordgård. Konfektbitene med ulike sjokoladesorter er pakket inn i papir med en liten fortelling om hvordan livet var i tidligere tider på gården og i området rundt.

Send en forespørsel

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.Sent icon

Takk for din forespørsel!

Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.