Finner du ikke det du leter etter?

Da kan du lese her om våre andre samarbeidspartnere som vi kan skreddersy en opplevelsesrik tur til. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Andre steder

Bakernes Paradis
Et gammelt feriested for Stavangers bakere har fått nytt liv med nye, driftige eiere som har skapt et spennende handelssted og gjestgiveri. Bakernes Paradis på Lauvvik ved Lysefjordens munning er vel verdt et besøk, her samles gjestene til god mat og drikke bygd på norsk tradisjon og kultur.

Røvær Kulturhotell
Det prisbelønte Røvær Kulturhotell ligger på den idylliske øygruppen Røvær i havgapet rundt 10 kilometer nordvest for Haugesund. Hotellet ble etablert i 2005 med alle moderne fasiliteter for overnatting, selskaper, kurs og konferanser. Øya har bare én bil!

Byrkjedalstunet
Det sjarmerende Byrkjedalstunet i Dirdal ser ut som en eventyrlandsby, men er et moderne hotell i et storslått landskap. Gamle bygninger har torvtak og røft trepanel, og ikke to rom er like. Det jordnære stedet byr på utsøkt, lokal mat og spennende historie. En time med båt fra Stavanger, pluss en kort tur med buss.

Mo Laksegård
Ved Suldalslågen ligger Mo Laksegard med spennede tilbud om fisketurer. Men å prøve å få laksen på kroken er ikke alt stedet kan friste med. Her kan du også dra på laksesafari og svømme sammen med fisken, drive rafting og elvepadling. Etterpå kan du smake på gårdens hjemmebryggede øl, varme deg i badestampen eller bare slappe godt av foran peisen.

Klatreparken Høyt og Lavt Nedstrand
Familieparken Høyt og Lavt Nedstrand byr på utfordring, opplevelse og mestring for både store og små. Kanskje du bare ønsker å ha det gøy med å klatre i tretoppene? Eller hva med en gruppesamling for å bygge opp under kommunikasjon og samarbeid?

 

 

 

Vikinggarden Avaldsnes
Ved Vikinggarden Avaldsnes blir du ført tusen år tilbake til kong Olav Tryggvasson og vikingenes tid. Gårdens langhus, leidangsnaust og seks mindre bygg ligger på en liten, skogkledd øy nedenfor middelalderkirken på Avaldsnes.

Lysefjorden Sjokolade
Lysefjorden Sjokolade produserer den nydeligste sjokolade av melk fra egne kuer på en avsidesliggende fjordgård. Konfektbitene med ulike sjokoladesorter er pakket inn i papir med en liten fortelling om hvordan livet var i tidligere tider på gården og i området rundt.

Ryfylke Fjordhotel
Dette familiedrevne hotellet kaller seg Ryfylkes perle. Det tilbyr personlig service, god mat og en behagelig atmosfære. «Perlå i Ryfylke» har 64 rom, restaurant, barer innendørs og utendørs, alt beliggende i et vakkert fjordområde. Stedet er et godt utgangspunkt for dagsturer, for eksempel til Preikestolen.

Fjordbris Hotell
Historiske Fjordbris Hotell ligger idyllisk plassert rundt tunet til det gamle handelstedet i Østhusvik i Rennesøy. 1920-tallets butikk og lagerhus er restaurert og modernisert og er i dag et populært konferansehotell og feriested med topp fasiliteter, bare 30 minutter fra Stavanger med båt.

 

 

 

  Send en forespørsel

  Ønsker dere et unikt opplegg eller en ferdig pakke? Vår partneransvarlig Monica og resten av teamet hos Rødne tilpasser turen for dere. Legg inn kontaktinformasjon så tar vi kontakt.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Sent icon

  Takk for din forespørsel!

  Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.