Andre steder

Finner du ikke det du leter etter?

Da kan du lese her om våre andre samarbeidspartnere som vi kan skreddersy en opplevelsesrik tur til. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Bakernes Paradis
Et gammelt feriested for Stavangers bakere har fått nytt liv med nye, driftige eiere som har skapt et spennende handelssted og gjestgiveri. Bakernes Paradis på Lauvvik ved Lysefjordens munning er vel verdt et besøk, her samles gjestene til god mat og drikke bygd på norsk tradisjon og kultur.

Energihotellet
Energihotellet på Nesflaten i Suldal ble tegnet på 1960-tallet av den anerkjente arkitekten Geir Grung som en del av Norsk Hydros store satsing på vannkraft i Røldal og Suldal. Et yndet sted for bedrifter som ønsker fred og ro for kurs og møteaktivitet, og et ypperlig utgangspunkt for store naturopplevelser.

Røvær Kulturhotell
Det prisbelønte Røvær Kulturhotell ligger på den idylliske øygruppen Røvær i havgapet rundt 10 kilometer nordvest for Haugesund. Hotellet ble etablert i 2005 med alle moderne fasiliteter for overnatting, selskaper, kurs og konferanser. Øya har bare én bil!

Sjøberg Ferie
Sjøberg Ferie ligger ved sjøen i rolige omgivelser på Østhusvik i Rennesøy og tilbyr leiligheter og hotellrom for familier og bedrifter. Familiebedriften ble startet opp i 2000 og tilrettelegger for kurs, teambuilding og konferanser med mulighet for en rekke fritidsaktiviteter.

Byrkjedalstunet 

Det sjarmerende Byrkjedalstunet i Dirdal ser ut som en eventyrlandsby, men er et moderne hotell i et storslått landskap. Gamle bygninger har torvtak og røft trepanel, og ikke to rom er like. Det jordnære stedet byr på utsøkt, lokal mat og spennende historie. En time med båt fra Stavanger, pluss en kort tur med buss.

Ryfylke Fjordhotel

Dette familiedrevne hotellet kaller seg Ryfylkes perle. Det tilbyr personlig service, god mat og en behagelig atmosfære. «Perlå i Ryfylke» har 64 rom, restaurant, barer innendørs og utendørs, alt beliggende i et vakkert fjordområde. Stedet er et godt utgangspunkt for dagsturer, for eksempel til Preikestolen.

 

 

Kløver Hotel 

Det lille, rustikk-moderne Kløver Hotel ligger i hjertet av Sauda, en by som har blitt sentrum for en rekke utendørsaktiviteter. Det familiedrevne hotellet ligger nært til shopping, restauranter og natteliv og er sentralt plassert i forhold til alpin- og skiopplevelser, fotturer, kano- og kajakkpadling, golf, sightseeing og mye mer. To timer med båt fra Stavanger.

Sauda Fjordhotell

Det staselige, hvitmalte Sauda Fjordhotell fra 1914 byr på spektakulært utsyn til fjord og fjell, bare kort vei fra Sauda sentrum. Det er et perfekt utgangspunkt for aktiviteter og dagsutflukter, deriblant fisking og båtliv om sommeren og ski om vinteren. Hotellet baserer seg på lokale matvarer. To timer med båt fra Stavanger.

Vikinggarden Avaldsnes
Ved Vikinggarden Avaldsnes blir du ført tusen år tilbake til kong Olav Tryggvasson og vikingenes tid. Gårdens langhus, leidangsnaust og seks mindre bygg ligger på en liten, skogkledd øy nedenfor middelalderkirken på Avaldsnes.

Lysefjorden Sjokolade
Lysefjorden Sjokolade produserer den nydeligste sjokolade av melk fra egne kuer på en avsidesliggende fjordgård. Konfektbitene med ulike sjokoladesorter er pakket inn i papir med en liten fortelling om hvordan livet var i tidligere tider på gården og i området rundt.

Landa Park

I Landa Park kan du oppleve spennende fortidshistorie! Landsbyen er bygget opp rundt arkeologiske funn av hus og virksomhet helt tilbake til 1500 f.Kr. Her gis levende historiefortelling gjennom praktiske oppgaver og aktiviteter i lag med personale i gamle drakter. Stedet har campingplass og hytter og byr på «prehistorisk» mat.

 

 

Send en forespørsel

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.Sent icon

Takk for din forespørsel!

Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.