Arbeid på land

Rederikontor
Hovedkontoret på Sjernarøy har romslige, nye lokaler. Kollegaene dekker fagfeltene operasjon, teknisk, HR, kvalitetssikring og økonomi. Her har vi også et eget mekanisk verksted. Stillingene favner bredt og vi trenger kollegaer med profesjonell erfaring fra båt, kjennskap til maritimt regelverk, de som er flinke med folk, mekanikere og regnskapsforståelse.

Salg og marked
Salgs- og markedsavdelingen sitter i fine, nyoppussede lokaler sentralt i Stavanger og Bergen, og selger fjordopplevelser fra Bergen, Stavanger og Tromsø til bedrifter, lokalbefolkningen og turister fra hele verden.

Vi jobber langsiktig mot samarbeidspartnere, destinasjonsselskaper og turoperatører. Avdelingen har ansvar for salg og gjennomføringen av ulike turer; fjordcruise gjennom vakkert fjordlandskap langs vestlandskysten, eller hval- og nordlyssafari fra Tromsø i vintersesongen. Afternoon Tea, fjordcruise med ølsmaking eller andre temacruise er populære opplevelser. Vi skreddersyr turer, og har lang erfaring i å sette sammen pakker etter ønsker og behov. Rødne eier også selskapslokalet Lysefjord-Helleren i Lysefjorden.

Vil du bli en del av Rødne?
Til alt dette trenger vi en stor bredde av kompetanse og arbeidslyst! Klikk her for å lese mer om Jobb i Rødne, og for å se ledige stillinger.