Tomatfestivalen: Fjordcruise med Afternoon Tea

Tomatfestivalen: Fjordcruise med Afternoon Tea

Det var en stor suksess sist vi arrangerte Afternoon Tea om bord på Rygerelektra, og nå får dere igjen muligheten til å bli med! Denne gang setter vi opp turen med avgang fra Judaberg i anledning Tomatfestivalen.

Salongen er flott dekket med hvite duker, sjarmerende vintage te-service fra No 18, og bugnende tre-etasjes kakefat med No 18s trekantsandwich, scones og kaker. Råvarer fra Ryfylke setter en ekstra spiss på menyen. Til godsakene serveres det te, og det er åpent for kjøp i baren (alle rettigheter).

Mens gjestene nyter stemningen og de gode smakene, fører kapteinen vår splitter nye M/S Rygerelektra stille gjennom Ryfylkes vakre natur.

Mulighet for tilleggskjøp ved kjøp av billett:
Glass med cava: kr. 95,- pr glass.
Flaske med cava: kr. 455,- pr. flaske (5-7 glass pr flaske)

Turen passer perfekt til en vennegjeng, som familielunsj, samling for en liten bedrift, eller for deg som er interessert i gode smaker i unike omgivelser.

Velkommen om bord!

Praktisk informasjon

Dato

21. august 2021 kl. 15:00-17:00
Dørene åpner kl. 14:45. (Tidene er tilpasset ferje til/fra Fogn, Halsnøy, Eidsund, Nord-Hidle og Helgøy)

Du reiser trygt med oss! Vi har fleksible avbestillingsregler og følger retningslinjene fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.
Les mer her: https://rodne.no/trygg-opplevelse/

Billetter

For 620 kroner får du servert nydelig Afternoon Tea. I tillegg får du en fin tur på fjorden i nærområdet med splitter nye, elektriske Rygerelektra.

Varighet

To times fjordcruise i nærområdet.

Avreisested

Fra Judaberg «gamle hurtigbåtkai».

Servering

Trekantsandwich, scones og kaker sammen med nydelig Afternoon Tea. Alt leveres fra No 18 kulturkafé.