Øyriket Ryfylke – en opplevelse for alle sanser

Rygerdronningen er pyntet til fest!

Bli med på fire og en halv times hyggelig fjordcruise med deilig mat, lett atmosfære, underholdning og en sjelden nærhet til vakker Ryfylkenatur. Bordene har hvit duk og stolene er gode å sitte i. Panoramavinduene skaper ekstra fin atmosfære i rommet og underholdningen kiler smilemusklene og gjør at latteren triller lett.

De lokale rettene serveres i rause porsjoner. Utvalgte lokale råvarer er tilberedt etter alle kunstens regler av selveste Ryfylkekokken. Det blir servert aperitiff, forrett, hovedrett, dessert, kaffe og te.

God stemning gjør at maten smaker bedre. Vi gleder oss til å spre ekte Ryfylkebegeistring på alle plan. Tor Øyvind Skeiseid underholder og trimmer lattermusklene med lokale, finurlige, interessante og morsomme historier om livet, maten og en rekke fine folk som er knyttet til de stedene som glir forbi utenfor panoramavinduene.

Mer informasjon om innholdet i menyen kommer.

Velkommen om bord!

Praktisk informasjon

Servering

Aperitiff og 3-retters middag med utsøkte råvarer fra Ryfylke, tilberedt av Ryfylkekokken, Frode Selvaag. Kapteinen spanderer kaffe og te.

Guiding

Muntre historier fortalt av Tor Øyvind Skeiseid fra Ryfylke Livsgnist.

Varighet

Fire og en halv times fjordcruise blant våre vakre øyer i Ryfylke med Rygerdronningen.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger.

Dato

28. mars 2020 kl 14:00-18:30

Billetter

For 1 290 kroner får du aperitiff og 3-retters middag i rause porsjoner, en rekke gode historier og et fjordcruise i vakker natur.

Bestilling

Bestill billetter til Øyriket Ryfylke her, og betal på nett med Visa eller Mastercard.

Vi gleder oss veldig og lover å gjøre vårt beste for å Ryfylke-begeistre dere!

Tur
Når
Kalender

Søk og bestill