Øyriket Ryfylke servert med fantastiske smaker

Matglede, idyll, latter og fellesskap. Minnerike timer på fjorden.

Øyriket Ryfylke servert med fantastiske smaker

Velkommen til om bord i Rygerdronningen, og en opplevelse av det helt spesielle slaget. Mat, fjord og muntre historier mettende måltid dere vil huske lenge. Utvalgte råvarer fra Brimse Gård, Talgje og Finnøy er tilberedt etter alle kunstens regler av selveste Ryfylkekokken Frode Selvaag. Tor Øyvind Skeiseid fra Ryfylke Livsgnist knytter både mat, fjorden, folket og stedene sammen med sine originale, muntre og historisk baserte skråblikk. Rødne sin Rygerdronningen er den perfekte arena for en slik mektig fjordopplevelse i øyperlene i Ryfylke. Smak, sjøsprøyt og glimt i øyet henger sammen i denne helt unike opplevelsen.

Aperitiff: Et glass med noe godt i.

Forrett: Dagens utvalg av sesongens vekster.

Hovedrett: Noe riktig godt laget av lam.

Dessert: Dronning Maud laget med ”verdens beste egg” fra lokale høner.

Vi har vi skjenkebevilling og forslag til smaker som passer til hver rett.

Et Rødne-fjordcruise med hvite duker passer for deg som setter pris på god mat og gode historier i godt lag.

Vi gleder oss til å spre ekte Ryfylkebegeistring!

Praktisk informasjon

Servering

3-retters middag med de beste råvarer fra Ryfylke, tilberedt og servert av Ryfylkekokken.

Guiding

Muntre historier fortalt av Tor Øyvind Skeiseid fra Ryfylke Livsgnist.

Varighet

Fire og en halv times fjordcruise blant våre vakre øyer i Ryfylke med Rygerdronningen.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger.

Dato

26. oktober 2019 kl 14:00-18:30
28. mars 2020 kl 14:00-18:30

Billetter

For 1 290 kroner får du 3-retters middag, fjordcruise, historiefortelling og latter.

Bestilling

Bestill billetter til Øyriket Ryfylke her, og betal på nett med Visa eller Mastercard.

Vi ønsker deg en begeistret opplevelse!

Tur
Når
Kalender

Søk og bestill