Øyriket Ryfylke servert med fantastiske smaker

Matglede, idyll, latter og fellesskap. Minnerike timer på fjorden.

Øyriket Ryfylke servert med fantastiske smaker

Velkommen til et måltid dere vil huske lenge. Utvalgte råvarer fra Brimse Gård, Talgje og Finnøy er tilberedt etter alle kunstens regler av selveste Ryfylkekokken. Smakskombinasjonene i hver rett henger fint sammen med den vakre naturen og historiene som er skreddersydd for opplevelsen.

 

Aperitiff: Et glass med noe godt i.

Forrett: Dagens utvalg av sesongens vekster.

Hovedrett: Noe riktig godt laget av lam.

Dessert: Dronning Maud laget med ”verdens beste egg” fra lokale høner.

Vi har vi skjenkebevilling og forslag til smaker som passer til hver rett.

Et Rødne Fjordcruise med hvite duker passer for deg som setter pris på god mat og gode historier i godt lag.

Vi gleder oss til å spre ekte Ryfylkebegeistring!

Praktisk informasjon

Servering

3-retters middag med de beste råvarer fra Ryfylke, tilberedt og servert av Ryfylkekokken.

Guiding

Muntre historier fortalt av Tor Øyvind Skeiseid fra Ryfylke Livsgnist.

Varighet

Fire og en halv times fjordcruise blant våre vakre øyer i Ryfylke med Rygerdronningen.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger.

Dato

Lørdag 6. april kl. 16:30 – 21:00

Billetter

For 1 290 kroner får du 3-retters middag, fjordcruise, historiefortelling og latter.