Øyriket Ryfylke – lyst og levende

Matglede, idyll, latter og fellesskap. Minnerike timer på fjorden.

Alle under samme tak og samme åpne himmel

Bli med Rødne, Ryfylkekokken og Ryfylke Livsgnist på øysafari i Ryfylke. Vi kommer tett på både øyene, råvarene og folkesjelen. Muntre historier, fjordopplevelsen og maten henger sammen. På menyen finner du både grønt og fargerikt fra Brimse, utsøkte tomater og lam fra Finnøy.

Vi setter pris på om du kommer sulten og med et åpent sinn.

Det kan være fare for at du blir godt forsynt og forhåpentligvis litt klokere. Ja, det er også stor risiko for at du blir «ryfylkebegeistret»!

Praktisk informasjon

Servering

3-retters middag med de beste råvarer fra Ryfylke, tilberedt og servert av Ryfylkekokken.

Guiding

Muntre historier fortalt av Tor Øyvind Skeiseid fra Ryfylke Livsgnist.

Varighet

Fire og en halv times fjordcruise blant våre vakre øyer i Ryfylke med Rygerdronningen.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger.

Dato

Lørdag 1. desember kl. 14:00 – 18:30
Fredag 15. mars kl. 16:30 – 21:00
Lørdag 6. april kl. 16:30 – 21:00

Billetter

For 1 290 kroner får du 3-retters middag, fjordcruise, historiefortelling og latter.

Bestilling

Bestill billetter til øysafari her, og betal på nett med Visa eller Mastercard.

Vi ønsker deg en begeistret opplevelse!

Tur
Når
Kalender

Søk og bestill