Matshowet «Kokken og tosken»

Humør, løse kommentarer og velsmakende mat basert på friske råvarer.

En kokk og en tosk – i herlig samspill om bord på Rygerdronningen

De kaller seg en kokk og en tosk – men etter mange matshow har tosken blitt en flinkere kokk – mens kokken er flink til å unngå å toske seg til. Ryfylkekokken Frode Selvaag og livsgnister Tor Øyvind Skeiseid shower, lager mat, engasjerer, underholder og lærer fra seg på en helt spesiell måte. Vi lover topp stemning og friske fraspark.

Matshowet er altså både underholdning og et fantastisk måltid, det er involvering og scenekunst. Du blir garantert mett! Her blir det beste av historier, mat og folk fra Ryfylke blandet sammen til en drivende, god og fyldig meny. Jordnært og kreativt. Muntert og meningsfullt. Samspillet mellom Frode og Tor Øyvind veksler mellom kjærlighet og kollaps. Men kokken Frode passer på at resultatet alltid blir bra!

Praktisk informasjon

Servering

Fire-retters middag med de beste råvarer fra Ryfylke, tilberedt og servert av Ryfylkekokken sammen med gjestene og tosken Tor Øyvind.

Guiding

De beste historiene fra Ryfylke.

Varighet

Fire og en halv times fjordcruise blant våre vakre øyer i Ryfylke.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger.

Dato

Torsdag 28. mars kl. 16:30 – 21:00

Billetter

For 1 290 kroner får du fire-retters middag, fjordcruise, historiefortelling og latter.

Bestilling

Bestill billetter til matshow her, og betal på nett med Visa eller Mastercard.

Vi ønsker deg en begeistret opplevelse!

Tur
Når
Kalender

Søk og bestill