Spa og velvære i vakker natur

Spa-Hotell Velvære

Med fantastisk utsikt til Hjelmelandsvågen byr Spa-Hotell Velvære på massasje, skjønnhetsbehandling og avslapping, kombinert med flotte utendørsmuligheter og smakelig mat med godt drikke. Hotellet har satt sin ære i å bruke ferske og lokale råvarer, særlig sjømat.

Praktisk informasjon

Varighet

Om lag en time med båt fra Stavanger.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

Møterom for inntil 120 personer.

Overnatting

60 hotellrom, alle med sjøutsikt.

Overnatting

Gjester har fri adgang til spaområdet med basseng, badstu, boblebad og dampbad, foruten en privat strand. Et utmerket utgangspunkt for fotturer, sykling, fiske og båtturer eller utflukter til naturopplevelser i nærheten!

Tilgjengelighet

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Utrolig utsikt hvor du enn vender blikket

Uansett hvor du oppholder deg på Spa-Hotell Velvære har du fantastisk utsikt. Fra alle rommene, restauranten og til og med spaområdet kan du se ut over det uforglemmelige fjordlandskapet med Hjelmeland, alt mindre enn en time unna Stavanger med båt.

En spesiell attraksjon er hotellets spa med svømmebasseng, badstu, boblebad og dampbad, foruten en privat strand. Massasje og annen behandling kan bestilles mot en avgift.

Hotellet har også en hage, en solterrasse og en utmerket restaurant som baserer seg på Ryfylkes utrolig utbud av sjømat, lokale kjøttvarer, frukt og bær

og annet godt for ganen. Nyt gjerne måltidet med nydelig utsyn over solnedgangen!

Alle rom er lyse og moderne med utsikt til fjorden – fra intime standardrom for to til en større suite med to soverom. Alle rom har balkong, med unntak av de minste værelsene.

Området er et fint startsted for fjordopplevelser, enten det er fottur opp til Preikestolen eller andre steder. Sykler, båter og fiskeutstyr kan leies.

Hotellet ønsker grupper av alle størrelser velkommen, så vel som enkeltgjester.

Uforglemmelige omgivelser.

"Fantastisk plass"

«Flott hotell, nydelig mat, hyggelig personale. Vakker utsikt fra rommet. Hadde med hund som ikke var noe problem. Drar gjerne tilbake hit. Anbefales på det sterkeste. Rolig og avslappende.» _ MajkenS26 på TripAdvisor.

Send en forespørsel

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.Sent icon

Takk for din forespørsel!

Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.