Historisk hotellsjarm ved Saudafjorden

Sauda Fjordhotell fra 1914

Det staselige, hvite Sauda Fjordhotell ved Saudafjorden ligger vakkert plassert i grønne omgivelser mellom fjord og fjell bare en kort kjøretur fra Sauda sentrum. Hotellet er en ypperlig base for utendørsaktiviteter og dagsturer, for eksempel fisking og båtliv om sommeren og ski om vinteren. Bare to timer med båt fra Stavanger.

Praktisk informasjon

Varighet

To timer med båt fra Stavanger.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

Bankettsal for inntil 100 gjester.

Overnatting

35 rom med 60 senger. Kjæledyr er velkomne mot pristillegg.

Aktiviteter

Ski om vinteren. Fotturer, golf og annet om sommeren.

Tilgjengelighet

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Med sjarm og sjøutsikt

Den elegante, hvite herregårdsbygningen Sauda Fjordhotell ble åpnet av Stavanger Turistforening i 1914 som rekreasjonssenter for velstående og utgangspunkt for ski- og fotturer i området. Fra mange av hotellets rom, og ikke minst fra den store terrassen, er det fantastisk utsikt til fjorden og fjellene.

Hotellet ligger ved Saudafjorden bare tre kilometer fra Sauda sentrum. Sauda Skisenter er heller ikke langt unna, pluss en golfbane og en rekke andre muligheter for vinter- og sommeraktiviteter. Om sommeren kan gjestene leie båt for å dra på fisketur på fjorden.

Sauda Fjordhotells kjøkken baserer seg på friske, lokale råvarer. Rettene på menyen serveres i en sjarmerende spisesal som gjenspeiler æraen da den mektige trebygningen ble oppført. Hotellet gjennomgikk en omfattende renovering i 2014.

Hotellets to romslige møterom byr på mengder av dagslys og fantastisk fjordutsikt. Hotellet tar imot både små og store grupper. Vi kan organisere rask og komfortabel båttransport fra Stavanger for grupper.

Send en forespørsel

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.Sent icon

Takk for din forespørsel!

Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.