Den muntre Ryfylkekokken

Matshow med kokken og tosken

En underholdende kokk tryller frem de deiligste gourmetretter av lokale råvarer – og prøver samtidig å lære bort triksene til den nysgjerrige tosken som ønsker å bli flinkere på kjøkkenet!

Praktisk informasjon

Varighet

Båtturen tar 45 minutter fra Stavanger.

Sesong

Året rundt, på forespørsel.

Kapasitet

Inntil 100 personer.

Overnatting

Ingen overnatting.

Aktiviteter

Aktiviteter tilgjengelig på forespørsel.

Tilgjengelighet

Visse områder er egnet for rullestol.

Med kjærlighet til gode råvarer og en god porsjon humor

Et sjarmerende, kulinarisk senter er bygd opp rett ved sjøkanten i Steinnesvåg på vestsiden av Finnøy. Landahuset er Ryfylkekokkens base for seriøs kokkekunst, catering og restaurantdrift. Men det er mer enn det.

Ryfylkekokken og hans team tilbyr kurs i matlaging på en underholdende måte, krydret med humor og kjappe kommentarer. Velsmakende retter basert på lokal, kortreist råvare og matlagingstips utenom det vanlige er varemerket for Frode Selvaag, som i 2016 ble kåret til Årets kjøkkensjef av Norges Kokkemesteres Landsforening.

Showet med kokken og tosken er en artig måte å lære nyttige triks og grep i matlaging. Sammen lager de mat, engasjerer, underholder og lærer fra seg på en helt spesiell måte, med topp stemning og friske fraspark.

For båtturen fra Stavanger kan vi legge inn sightseeing eller bare sørge for rask transport fra byen og ut til øya med Landahuset. Om du ønsker det, kan Ryfylkekokken tilberede mat som du og din gruppe kan nyte om bord i vår båt mens vi tar dere gjennom det vakre fjordlandskapet.

    Send en forespørsel

    Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.    Sent icon

    Takk for din forespørsel!

    Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.