Naustene på Bersagel

Naustene på Bersagel

Kom til dekket bord og hygg dere i maritime omgivelser, rett på kaikanten. Naustene som tidligere tilhørte et fiskeoppdrett, er nå blitt ett møte- og selskapslokale med sjarm og sjel.

Lokalet passer flott for grupper på 15-60 personer, og har i tillegg store uteområder på kaikanten hvor man kan dekke til bespisning om været tillater det. En koselig gapahuk med peis tar imot ved inngangen, og man har fantastisk utsikt mot Høgsfjorden.

Naustene passer til både uformelle møter og sosiale samlinger. Det tilbys herlig mat og noe godt å drikke. Projektor som projekterer på hvit vegg. Egne menyer som grillmenyer, tapas, koldtbord, supper og evt. etter egne ønsker. Lokalet stenger kl. 01:00.

Bersagel ligger ved Høgsfjorden, som strekker seg gjennom Sandnes, Forsand, Gjesdal kommune og ender i Dirdal.

Turen fra Stavanger til Bersagel tar ca. 30 minutter og kan veldig gjerne kombineres med en forlenget sightseeingtur på fjorden.

Praktisk informasjon

Varighet

Rundt 30 minutter med båt fra Stavanger.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

Selskapslokalet kan ta 60 gjester til middag. Kan bygges på med selskapstelt i vår/sommersesong eller kombineres med Rødne-båt til kai.

Overnatting

Nei.

Aktiviteter

Bading, fiske, fotturer, teambuilding aktiviteter.

Tilgjengelighet

Tilrettelagt for rullestol.

    Send en forespørsel

    Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.    Sent icon

    Takk for din forespørsel!

    Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.