Laksefiske og opplevelser

Prøv fiskelykken hos Mo Laksegard

Ved den kjente lakseelven Suldalslågen ligger Mo Laksegard med spennede tilbud om fisketurer. Men å prøve å få laksen på kroken er ikke alt stedet kan friste med. Her kan du også dra på laksesafari og svømme sammen med fisken, drive rafting og elvepadling, gå fotturer og klatre i fjellet. Etterpå kan du smake på gårdens hjemmebryggede øl, varme deg i badestampen eller bare slappe godt av foran peisen.

Praktisk informasjon

Varighet

Om lag 90 minutter med båt fra Stavanger, pluss 10 minutter med buss.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

12-30 gjester.

Overnatting

22 rom med 40 sengeplasser. Selvforpleining i egen hytte eller full hotellservice.

Aktiviteter

Aktiviteter tilgjengelig på forespørsel.

Tilgjengelighet

Delvis tilrettelagt for rullestol.

Ta laksen med fiskestang eller svøm sammen med den

I fiskevallene til Mo Laksegard i Sand er du velkommen til å jakte etter storlaksen med flue eller sluk. I Vestlandets største elv, Suldalslågen, er det nemlig ikke uvanlig å få laks på 10 kilo. Eller mer!

Ønsker du noe annet enn laksefiske, kan du iføre deg tørrdrakt, maske og snorkel og flyte fritt med strømmen i elven for å få nærkontakt med laksen og natureventyret under vannflaten.

Laksegården er også et flott utgangspunkt for dem som søker opplevelser utenom elvebredden – fotturer, klatring, rafting, besøk på det lokale bryggeriet eller en avslappende dypp i en varm badestamp.

Mo Laksegard tilbyr overnatting i hytter eller leiligheter, alle fullt utstyrt med det du trenger for å sørge for deg selv på kjøkkenet. Full hotellservice er også tilgjengelig for grupper på mer enn åtte personer.

Laksegårdens eget kjøkken satser på lokale retter og lokale råvarer, ikke minst laks. Måltidene kan serveres innendørs eller i en utendørs camp med lavvoer og knitrende bål.

I samarbeid med Mo Laksegard setter vi gjerne sammen en pakke for deg og din gruppe, med transport, overnatting, forpleining og aktiviteter.

Send en forespørsel

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.Sent icon

Takk for din forespørsel!

Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.