Sentral base i idyllisk setting

Kløver Hotel

Det tradisjonsrike Kløver Hotell finner du i hjertet av Sauda, en liten by som har blitt senter for en rekke spennende utendørsaktiviteter. Hotellet har en rustikk stil med lune tregulv og lyse vegger, kombinert med moderne fasiliteter. Det ligger midt i Saudas shoppingsenter med butikker, restauranter og natteliv, og herfra er det ikke langt til områder for ski og slalåm, fotturer og utflukter, kano- og elvepadling, golf og mye annet. Bare to timer med båt fra Stavanger.

Praktisk informasjon

Varighet

To timers båttur fra Stavanger.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

Bankettsal for inntil 120 personer. Møterom for 20-70 personer.

Overnatting

40 dobbeltrom.

Aktiviteter

Ski om vinteren. Fotturer, golf og annet om sommeren.

Tilgjengelighet

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Der gjestfriheten råder

Det lille, rustikk-moderne Kløver Hotel midt i Sauda har satt seg et klart mål: å sørge for at alle gjester føler seg hjemme. Det familiedrevne hotellet har det til og med som sitt motto – «ektefølt gjestfrihet».

Utenfor det gamle hotellets nyrenoverte lobby finner du Saudas shoppinggater med butikker, restauranter og natteliv. Sauda er en populær base for utendørsaktiviteter, få minutter unna oppe på fjellet ligger et stort skisenter, og om sommeren er det flotte muligheter for fotturer, padling, golf, svømming, fiske og sightseeing.

Hotellet, som bare ligger et par timer unna Stavanger med båt, kan ønske små og store grupper av gjester velkommen i hjemlig, naturlig atmosfære. Selve hotellet er en miks av tradisjon og modernitet.

Ikke langt unna ligger aktivitetsleiren Eikehaugen, et populært sted for vennegjenger, fødselsdagsselskaper eller teambuilding i uformell konkurranse. Om kvelden kan du varme deg foran hotellets store peis.

Våre hurtiggående, komfortable båter gjør turen til dette bysenteret for utendørs og innendørs aktiviteter til en opplevelse i seg selv.

Send en forespørsel

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.Sent icon

Takk for din forespørsel!

Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.