Kanskje du bare trenger litt fjord?

Kanskje du bare trenger litt fjord?

Vi mener Rygerdronningen er den perfekte arena for utenom-det-vanlige-opplevelser på fjorden året rundt. Når vi i tillegg kan tilby mat, humor og historier på fjorden, ja da er det en stor glede å få invitere deg om bord i Rygerdronningen.

Praktisk informasjon

Varighet

Etter avtale

Kapasitet

Inntil 250 gjester

Internett

Avhenger av nettleverandørens dekning. Mikrofoner og skjermer er tilgjengelig for presentasjoner om bord.

Sesong

Fra oktober til april

Tilgjengelighet

Tilrettelagt for rullestol og barnevogn

Tre parter – fire årstider

Rødne har med Ryfylkekokken og Ryfylke Livsgnist på laget. Disse tre partene serverer den unike koblingen av mat, kultur og fjord.

Bli med på en av «Dronningturene» våre! Vi frister med «Øyriket Ryfylke», «Majestetiske Jøsenfjorden», og «Kraftfulle Lysefjorden». Tre turer, tre historier og tre ulike menyer. Ryfylkekokken byr på det beste fra Ryfylke ut fra årstiden, historien og reisemålet.

«Rygerdronningen» er også som skapt for matshowet «Kokken og tosken» med Ryfylkekokken Frode Selvaag og Tor Øyvind Skeiseid fra Ryfylke Livsgnist.

Eller hva med å holde konferanse om bord? Bedriftssamling? Årsmøte? Kundetreff? Åremålsdag? Vi har forsamlingslokalet, maten, vertskapet og ikke minst: vi har fjorden!

Send en forespørsel

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.


Sent icon

Takk for din forespørsel!

Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.