I munkenes fotspor

Utstein Kloster Hotell

Utstein Kloster Hotell ligger på en idyllisk øy og har tatt navn fra Norges best bevarte middelalderkloster, som ikke ligger langt unna. Stedets praktfulle natur og spennende omgivelser er høyt skattet av både båtfolk, fotturister, naturelskere og historieinteresserte. Det sjarmerende, men moderne hotellet i landlige omgivelser kan tilby flotte rom, bespisning innendørs eller utendørs og en rekke aktiviteter.

Praktisk informasjon

Varighet

Om lag 30 minutter med båt fra Stavanger.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

Møterom for inntil 180 personer. Restaurant for inntil 100 og selskapslokaler for inntil 130 personer.

Overnatting

34 rom.

Aktiviteter

Omvisning med guide og middag på klosteret, vinsmaking, utflukter til sjøs, fiske, padling, fotturer.

Tilgjengelighet

Delvis tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Praktfulle natur og spennende omgivelser.

Det gode liv på en rolig øy

Utstein Kloster Hotell ligger på kysten av Mosterøy, kjent siden vikingtiden som et sted for stillhet, kontemplasjon og åndelig fornyelse. Stedet er nevnt i sagaer så tidlig som på 800-tallet. Hotellet ligger like ved Utstein Kloster, Norges best bevarte kloster fra middelalderen.

Hotellet har 34 rom, alle i sjøhus med utsikt over vannet. Omgivelsene er landlige og idylliske og spektakulære uansett årstid, med kort vei fra Stavanger. I restauranten ved sjøkanten kan inntil 100 gjester nyte førsteklasses retter basert på det beste av lokale og kortreiste råvarer, med flott utsyn over fjorden.

Hotellet organiserer gjerne aktiviteter for grupper, alt fra vinsmaking til omvisning på klosteret like ved. Området byr også på spennende utfluktsmuligheter, for eksempel til Fjøløy fyr fra 1849 eller et tyskbygd fort fra andre verdenskrig. Havområdet rundt hotellet er ypperlig for padling og båtturer.

Hotellet tar imot gjester for møter og konferanser, men ønsker også ferierende velkommen.

"Flott beliggenhet"

«Hotellet ligger fantastisk til. Leilighetsrommet mitt hadde dør og utsikt ut mot sjøen bare 2-3 m unna.» _ carlhakon på TripAdvisor.

    Send en forespørsel

    Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.    Sent icon

    Takk for din forespørsel!

    Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.