Hotell på bryggekanten

Fjordbris Hotell

Historiske Fjordbris Hotell ligger idyllisk plassert rundt tunet til det gamle handelstedet i Østhusvik i Rennesøy. 1920-tallets butikk og lagerhus er restaurert og modernisert og er i dag et populært konferansehotell og feriested med topp fasiliteter, bare 30 minutter fra Stavanger med båt.

Praktisk informasjon

Varighet

Rundt 30 minutter med båt fra Stavanger.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

Restauranten kan ta 100 gjester.

Overnatting

Seks hotellrom med to senger, samt åtte leiligheter med til sammen 20 dobbeltrom.

Aktiviteter

Bading, båtliv, fiske, fotturer, sykkelturer, vandring i heiene og utflukter.

Tilgjengelighet

Delvis tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Historisk sjarm i fantastiske omgivelser

Fjordbris Hotell holder til i omhyggelig restaurerte og oppgraderte bygninger som omkranser tunet til det som på 1920-tallet var Østhusvik Handelslag med et livlig landhandleri og varemottak. Kaien og havnen ligger godt skjermet bak en stor molo, bare 30 minutter med båt fra Stavanger. Bygningene og den gamle rutebåtkaien formidler en spennende historie fra den gang skip sto for det aller meste av persontransport og vareleveranser. Stedet byr på en helt spesiell ramme for alt fra konferanser til brylluper.

Hotellrommene og de luksuriøse leilighetene har alle blitt modernisert til høy standard. Nytt fra april 2019 er en restaurant med store glassvegger som gir

gjestene direkte utsikt til sjø og havn. Restauranten rommer om lag 50 personer, pluss alle dem som i godt vær blir fristet til å sitte utendørs i hagen.

Området byr på merkete ruter for turer til fots eller på sykkel. Eller kanskje stranden like ved frister til en svømmetur? Det er også mulig å leie småbåter. Og stedet er et utmerket utgangspunkt for utflukter til den berømte Preikestolen og Norges best bevarte middelalderkloster, Utstein Kloster.

Hotellet ønsker både store og små grupper velkommen, så vel som feriegjester.

Nydelig til ved fjorden.

"Fjord, fjell og stemning"

«Hotellet ligger nydelig til ved fjorden med utsikt innover mot Ryfylkefjellene. Mat og vertskap er fantastisk og stemningen i de gamle husene er lun og varm. Klarer man å få til en tur til Rennesøyhornet, er oppholdet en garantert suksess! Jeg kommer garantert tilbake.» _ Kristin E. på TripAdvisor.

Send en forespørsel

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.Sent icon

Takk for din forespørsel!

Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.