Ekte matglede på idyllisk øy

Gården på Norda-Hidle

Nyt hjemmedyrkede råvarer, tilberedt med kjærlighet og tilført en eksotisk piff, på den idylliske gården Norda-Hidle på en øy med bare 23 innbyggere ikke langt fra Stavanger. Vertskapet på gården setter sin ære i å servere velsmakende retter basert på råvarer fra egen hage eller fra andre gårder i det omkringliggende fjordlandskapet. Dessuten kan du her utforske et område med mer enn 11.000 år gamle bosettingsplasser.

Praktisk informasjon

Varighet

Om lag en times båttur fra Stavanger.

Sesong

Året rundt, på forespørsel.

Kapasitet

Om lag 30 gjester får plass i restaurant Eldhuset på gården, inntil 60 gjester får plass i den nyrenoverte låven Stykkjet på nabogården.

Overnatting

Inntil ni personer kan overnatte i fire rom på gården.

Aktiviteter

Guidet omvisning er tilgjengelig på øya.

Tilgjengelighet

Ikke egnet for rullestolbrukere.

En godbit for sansene

En komfortabel båttur på rundt en time gjennom vakkert fjordlandskap bringer deg til denne juvelen av en øy. Norda-Hidle har bare 23 beboere, men her finner du et sjarmerende miljø for å samle gode venner, familie eller kollegaer til et minnerikt måltid og avslappende tid sammen.

Vertskapet på gården Norda-Hidle legger sin sjel i å trylle frem nydelige retter med det beste av lokale råvarer, gjerne produsert og høstet på egen gård eller i form av ureist og kortreist sjømat og kjøtt fra omkringliggende fjorder og gårder. Hva med litt «Brennenotlesuppe med egg», «Grava lam» eller «Elg frå Bolstad, servert som gryte, biff eller roastbeef»?

Den lille øya er en del av Sjernarøyene i Finnøy kommune. Området kan overraske med mye mer enn lokal mat med en eksotisk touch. Mennesker slo seg ned her for 11.000 år siden, og som ledd i ditt opphold tar vertskapet deg gjerne med på en omvisningstur gjennom historien. Blant andre aktiviteter er «Sansequizen», der både syn, smak, lukt, berøring og stedssans blir utfordret.

Norda-Hidle kan ta imot grupper fra seks til 60 personer og har alle fasiliteter som trengs for et vellykket arrangement, enten det er et bryllup eller en konferanse. Inntil ni personer kan overnatte. Vertskapet snakker ryfylkemål, engelsk og tysk.

    Send en forespørsel

    Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.    Sent icon

    Takk for din forespørsel!

    Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.