Jordnært og ekte

Byrkjedalstunet hotell i Dirdal

Det ser ut som et eventyr av en liten bygd fra lang tid tilbake, men er faktisk det moderne hotellet Byrkjedalstunet i Dirdal. Hit lokkes gjester av vakre omgivelser, en hjemmekoselig atmosfære og en herlig samling av eldre og nyere gårdshus med gress på taket, alle i samme stil som husene som sto på området på 1800-tallet. Ingen hotellrom er like, komforten er topp moderne. Det jordnære og ekte setter sitt preg på oppholdet gjennom god, lokal kokkekunst, kulturhistorie og opplevelser. Stedet har også eget lysstøperi, bakeri, kafé og restaurant, utsalg for lokal kunst og interiørvarer, pluss en stor fjellhall.

Praktisk informasjon

Varighet

Om lag en time med båt fra Stavanger, pluss 15 minutter med buss.

Sesong

Hele året.

Kapasitet

Fra 5 til 600 personer.

Overnatting

31 enkeltrom, dobbeltrom og familierom med plass til inntil 64 gjester. Ingen rom er like.

Komfort blandet med tradisjon

Med røffe trebordvegger og gressdekket tak bringer bygningene til Byrkjedalstunet hotell tankene tilbake til gammel norsk bondekultur. Alle rommene har sitt eget særpreg, og gjenstander, utsmykning og farger gjør at du føler det som en reise tilbake i tid. Like fullt finner du her også et moderne romskip av et bygg som er portalen til en hall sprengt inn i fjellet, flittig brukt som sal for konferanser, bryllup og samlinger.

Hotellets vertskap ønsker små og store grupper av gjester velkommen, enten du er turist, skal delta på konferanse eller feire bryllup og jubileer – eller tiltrekkes av stedets mange muligheter for utflukter og utendørsaktiviteter året rundt.

Byrkjedalstunet blander gammel tradisjon og nyere tid sammen på en utsøkt måte. Her finner du vakker natur med geiter på beite, idylliske bygninger med gress på taket, nydelig mat og god vin – alt i en ramme av moderne komfort og med en intim, hjemlig atmosfære.

Restauranten Ysteriet var opprinnelig et ysteri og er dekorert med gamle gjenstander fra osteproduksjonen og bygdehjem på 1800-tallet. På menyen står alt fra tradisjonsrik bondekost til flotte selskapsretter, tilberedt av lokale råvarer fra skog, fjell og fjord. I stedets lysstøperi kan du kjøpe håndlagde stearinlys og lokal brukskunst, interiørartikler, souvenirer, ullvarer, steiner og mineraler. Et eget bakeri finnes også.

Turen til Byrkjedalstunet kan med fordel kombineres med en sightseeing på Lysefjorden. Du kan velge om du og din gruppe reiser med båt tur/retur, eller om dere ønsker å ta buss den ene veien. Vi ordner hele pakken for dere.

Send en forespørsel

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den turen som passer best for deg og ditt selskap. Vi kan skreddersy en tur for dere – eller tilby en ferdig pakke.Sent icon

Takk for din forespørsel!

Vi kommer tilbake med et tilbud så raskt som mulig.