Øyhopping i verdensklasse

Opplevelser som perler på en snor

Fjordcruise fra øy til øy i vakkert kystlandskap. To-retters lunsj på Bekkjarvik Gjestgiveri. Kaffestopp, hjemmelaget sjokolade og historiefortelling på Gamle Uggedal Dampbageri/Våge på Tysnes. Ginsmaking hos Bareksten, kåret til verdens beste gin. Dette og enda mer får du oppleve på denne turen i særklasse!

Vi seiler fra Bergen sentrum kl. 10:15. Turen går gjennom den vakre, vestlandske skjærgården, før vi ankommer Bekkjarvik Gjestgiveri og familierestauranten til Ørjan Johannessen, verdensmester i kokkekunst fra Bocuse d’Or 2015. Her venter en herlig to-retters lunsj.

Det blir god tid til en rusletur i de idylliske omgivelsene, før vi fortsetter sjøveien til Tysnes. Båtturen er en opplevelse i seg selv, der vi seiler mellom øyer, holmer og skjær. På det historiske stedet E. H. Vaage Landhandleri og Bageri inviteres det til nykvernet kaffe, smaking av hjemmelaget sjokolade og historiefortelling.

Vi fortsetter så videre, nå i retning Bergen. Siste stopp på denne opplevelsesrike turen er omvisning, historiefortelling og smaking av et utvalg gin hos Bareksten. Bareksten lager verdens beste gin, og fikk dobbelt gull i VM for brennevin i 2017!

Etter en dag med mange inntrykk og opplevelser ankommer vi Zachariasbryggen i Bergen ca kl 17:30.

 

 

Praktisk informasjon

Avganger

14. august – 26. september:
Lørdager kl. 10:15

Priser

Voksne: 1995 kroner

Inkludert i prisen:
Fjordcruise.
To-retters lunsj på Bekkjarvik Gjestgiveri.
Kaffestopp med hjemmelaget sjokolade og historiefortelling på E. H. Vaage Landhandleri og Bageri.
Omvisning, historiefortelling og ginsmaking hos Bareksten.

 

Varighet

7 timer og 15 minutter

Billetter

Billetter bestilles her.
Minimum 15 personer for at turen skal gå.

Avreisested

Fra Zachariasbryggen i Bergen.

Sesong

Juni – september

Fasiliteter om bord

Alle våre båter har toaletter, tilgang til stellebord, soldekk og romslige salonger. Kiosk med kortreiste bakervarer, snacks og kalde/varme drikker.