Nordlys- garanti

Nordlyssafari med garanti

På jakt etter nordlyset!

Dette tre timer lange cruiset med vår fantastiske sightseeing-katamaran MS Rygerdronningen, tar deg med på en unik jakt etter det mystiske, fascinerende nordlyset!

Om vinteren går solen i Tromsø ned den 27. november og står ikke opp før 15. januar. Dette skaper perfekte forhold for å se nordlyset danse på himmelen! Du kan oppleve nordlyset gjennom panoramavinduer i vår varme, koselige salong, og deretter gå ut i den skarpe arktiske luften på dekk for å komme enda tettere på dette fantastiske fenomenet.

Nordlyset er et uforglemmelig lysshow forårsaket av elektrisk ladede partikler fra solen som kolliderer med gasser i jordens atmosfære. De sees best i nærheten av jordens nord- og sørpoler. De kan ha mange farger, selv om grønt er det vanligste. Selv når vi kjenner vitenskapen, er opplevelsen av dette unike lysshowet magisk!

NORDLYSGARANTI: Vi kan ikke garantere at du får se nordlyset på turen, men vårt erfarne mannskap vil gjøre alt de kan for at du skal få oppleve det. Om du ikke får oppleve nordlys på turen, gir vi deg muligheten for å være med på neste tilgjengelige Nordlys-safari med oss – helt gratis. Garantien kan kun benyttes en gang.

MS Rygerdronningen er en perfekt båt for å oppleve nordlyset i det kalde og fjerne nord. Båten er stor og romslig, med god plass både ute og inne. Med redusert antall gjester om bord, kan «meteren» overholdes. I kiosken kan man kjøpe mat, snacks samt varme og kalde drikker.

Praktisk informasjon

Avganger

1. desember 2021 – 15. februar 2022
Onsdag – søndag kl. 20:00
(ingen avgang 24. desember)

 

 

Priser

Voksne: 950 kroner
Barn (4-15 år): 475 kroner. Barn under 4 år gratis.

Prisen inkluderer rundtur med båt.

Varighet

Tre timers rundtur med båt. Ingen ilandstigning i løpet av båtturen.

Billetter

For garantert plass, kjøp på rodne.no. Kan også kjøpes på båt før avgang samt hos Turistinformasjonen.
Grupper: 15 % rabatt for grupper på minimum 15 voksne med samlet bestilling på rodne.no – legg inn antall personer under «Gruppe» i nettbookingen (kan ikke kombineres med andre rabatter). Kontakt oss ved ønske om faktura.

Avreisested

Kaien ved Nerstranda kjøpesenter.

Guiding

Guiding på norsk og engelsk.

Sesong

Desember – februar.

Tilgjengelighet

Egnet for barnevogner og begrenset antall rullestoler.
Ledsagere går gratis mot fremvisning av dokumentasjon. Velg antall ledsagere i bestillingen.

Klær

Varme klær beregnet for å være ute i Polarnatten: varm jakke, lue og hansker/votter.