Nordlyssafari med båt

På jakt etter nordlyset!

Dette tre timer lange cruiset med vår fantastiske sightseeing-katamaran MS Rygerdronningen, tar deg med på en unik jakt etter det mystiske, fascinerende nordlyset!

Om vinteren går solen i Tromsø ned den 27. november og står ikke opp før 15. januar. Dette skaper perfekte forhold for å se nordlyset danse på himmelen! Du kan oppleve nordlyset gjennom panoramavinduer i vår varme, koselige salong, og deretter gå ut i den skarpe arktiske luften på dekk for å komme enda tettere på dette fantastiske fenomenet.

Nordlyset er et uforglemmelig lysshow forårsaket av elektrisk ladede partikler fra solen som kolliderer med gasser i jordens atmosfære. De sees best i nærheten av jordens nord- og sørpoler. De kan ha mange farger, selv om grønt er det vanligste. Selv når vi kjenner vitenskapen, er opplevelsen av dette unike lysshowet magisk!

MS Rygerdronningen er en perfekt båt for Nordlyssafari i det kalde og fjerne nord. Den spesielle konstruksjonen gjør båten stabil selv i grov sjø. Båten har kiosk om bord hvor man kan kjøpe mat, snacks samt varme og kalde drikker.

Praktisk informasjon

Avganger

1. desember 2021 – 15. februar 2022
Onsdag – søndag kl. 20:00
(ingen avgang 24. desember)

 

Priser

Voksne: 1090 kroner
Barn (4-15 år): 545 kroner. Barn under 4 år gratis.

Prisen inkluderer rundtur med båt.

Varighet

Tre timers rundtur med båt. Ingen stopp eller ilandstigning i løpet av båtturen.

Billetter

For garantert plass, kjøp på rodne.no. Kan også kjøpes på kai/båt før avgang samt hos Turistinformasjonen.
Grupper: 15 % rabatt for grupper på minimum 15 voksne med samlet bestilling på rodne.no – legg inn antall personer under «Gruppe» i nettbookingen (kan ikke kombineres med andre rabatter). Kontakt oss ved ønske om faktura.

Avreisested

Tromsø sentrum.

Guiding

Guiding på norsk og engelsk.

Sesong

Desember – februar.

Klær

Varme klær beregnet for å være ute i Polarnatten: varm jakke, lue og hansker/votter.