Middagscruise til Bekkjarvik Gjestgiveri

En helaften med ingredienser i verdensklasse!

Langt unna bylivets larm, en liten time med båt fra Bergen ligger Bekkjarvik Gjestgiveri. Vi seiler fra Bergen sentrum gjennom det vakreste kyst- og fjordlandskap du kan tenke deg, med øyer, holmer, trange sund og blankskurte svaberg. I historiske omgivelser ønskes dere velkommen til familierestauranten til Ørjan Johannessen, verdensmester i kokkekunst fra Bocuse d’Or 2015, hvor kjøkkenteamet har forberedt en kulinarisk aften.

Kjøkkenet på Bekkjarvik Gjestgiveri holder høy kvalitet, og er kjent for sin bruk av ferske og lokale råvarer. Det serveres en fire-retters smaksmeny satt sammen av smakfulle fiske- og kjøttretter. Det er ikke uten grunn at restauranten er rangert i «White Guide – De beste restaurantene i Norden»!

En utsøkt kulinarisk aften avsluttes på beste vis! På båtturen tilbake til Bergen får vi følge av Teater Vestland som presenterer «Kva vil ein sommar anna enn kjærleik». Den 20 minutters monologen om havet og kjærligheten er basert på tekstene til Odd Børretzen. Vi vil nok kjenne igjen sanger som Måkene, Noen ganger er det all right og Vi drømte om Amerika.

 

Praktisk informasjon

Avganger

Fredag 24. september

Avreise
Fra Bergen sentrum kl. 17:30
Fra Flesland kai kl. 17:55 (anløper kun ved forhåndsbestilling)
Ankomst Bekkjarvik kl. 18:45

Retur
Fra Bekkjarvik kl. 22:00
Ankomst Flesland kai kl. 22:50
Ankomst Bergen kl. 23:15

Priser

Voksne: 1750 kroner
Barn (4-15 år): 875 kroner
Barn under 4 år gratis.

Inkludert i prisen:
Fjordcruise
Velkomstdrink
Aperitiff
Fire-retters smaksmeny
Kulturelt innslag

Varighet

6 timer

Billetter

Billetter bestilles her.
Minimum 20 personer for at turen skal gå.

Avreisested

Fra Zachariasbryggen i Bergen. Ved forhåndsbestilling kan Flesland kai velges som avreisested.

Sesong

Mai – september

Fasiliteter om bord

Alle våre båter har toaletter, tilgang til stellebord, soldekk og romslige salonger. Kiosk med kortreiste bakervarer, snacks og kalde/varme drikker.