Fjordcruise med vinsmaking – julespesial

Spennende vinsmaking på Rygerelektra!

Velkommen om bord på Rygerelektra til en spennende vinsmaking, spesielt rettet mot jul.

Denne kvelden skal vår ekspert fra Terroir Wines ta dere med på en spennende smaking hvor dere garantert vil sitte igjen med ny kunnskap og inspirasjon. Tema er vin til julematen.

Mens kapteinen fører vår splitter nye, helelektriske Rygerelektra stille og trygt gjennom Stavangers vakre skjærgård, serveres det fem utvalgte viner fra Terroir. Alle vinene er nye i Rødne sitt repertoar, så om du har du vært med på våre vinsmakinger tidligere, får du her en helt ny opplevelse!

Salongen er flott dekket med hvite duker, vinglass og stemningsfull belysning. Dere får smake på både hvit, rød og musserende vin underveis på turen. Sammen med noen gode smaker fra Ostehuset, får dere oppleve hva noen munnfuller kan gjøre med hver enkelt smaksopplevelse.

Sommelier Renate Albrigtsen fra Terroir presenterer og forteller hva som kjennetegner de edle dråpene.

Turen passer perfekt til vennegjengen, julebord for en liten bedrift, eller deg som er interessert i god vin og gode smaker.

Mulighet for tilleggskjøp ved kjøp av billett:

Glass med musserende står klar på bordet ved ankomst: kr. 95,- pr glass

Velkommen om bord!

Praktisk informasjon

Dato

13. november 2021 kl. 17:00-19:30 (dørene åpnes kl. 16:00 med salg i baren).

Du reiser trygt med oss! Vi har fleksible avbestillingsregler og følger retningslinjene fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.
Les mer her: https://rodne.no/trygg-opplevelse/

Billetter

For 690 kroner får du smake på fem utvalgte viner og tilhørende munnfuller fra Ostehuset. I tillegg får du en fin tur på fjorden i nærområdet med splitter nye, helelektriske Rygerelektra.
Aldersgrense 18 år.

Varighet

2,5 timers fjordcruise i nærområdet.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger.

Servering

Fem utvalgte viner fra Terroir Wines. Stavangerbedriften har spesialisert seg på engasjerte produsenter som produserer kvalitetsviner med tydelig preg av sitt voksested. Smakebiter fra Ostehuset.

Guiding

Sommelier Renate Albrigtsen fra Terroir Wines kan sitt fag til fingerspissene og er flink til å formidle kunnskap og skape god stemning.