Fjordcruise med ølsmaking

Smak på Fred Berentsens favoritter

Velkommen om bord i Rygerdronningen. Vi lover å servere deg interessante bidrag til sinnets munterhet, mens du sitter komfortabelt med panoramautsikt over fjorden.

12. oktober – Fjordcruise med ølsmaking: En av Norges dyktigste ølbryggere presenterer fem utvalgte smaker: Et lokalt øl brygget for oktoberfest. En Brown Ale som passer til skumringstimen. En ravfarget Ale «litt utenfor IPA-land». Vinneren av Årets øl og, til slutt, et meget spesielt og heftig brygg som bør nytes sakte, som en god whisky eller fin cognac.
Underveis deler 5. generasjon ølbrygger Berentsen av sin kunnskap. Han forteller historier om brygging av øl og om hvordan Berentsen i dag står støtt som et av Norges eldste bryggerier. Foredragsholderen er en dyktig formidler og kan sitt fag til fingerspissen.

Flere av gjestene har vært med før. De kommer tilbake fordi dette er en sjeldent god anledning til å møte likesinnede og til å prøve nye, spennende smaker.

16. november – Fjordcruise med smaken av juleøl: På dette fjordcruiset kan du smake på, og høre selveste Berentsen presentere nye, spennende smaker, i kategorien juleøl. Vi vet at mange av våre tidligere gjester gleder seg til dette spesialcruiset. De vet at dette er en god anledning til å møte likesinnede, utveksle erfaringer, kanskje lære noe nytt. I tillegg knyttes det spenning til årets anbefalinger for julens mange festlige anledninger. Det serveres også noen små matsmaker fra Ryfylkekokken underveis.

Det er stor interesse for dette spesialcruiset, så vi anbefaler deg å være tidlig ute med å kjøpe billett.

Praktisk informasjon

Servering

Smak fem utvalgte ølsorter og nyt smaksprøver fra Ryfylkekokken.

Guiding

Hør mer om nye, utvalgte øltyper presentert av 5. generasjon ølbrygger, Fred Berentsen.

Varighet

To og en halv times fjordcruise i Byfjorden, Byøyene og Gandsfjorden.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger

Dato

– Lørdag, 12. oktober 2019 kl. 17:00-19:30
– Lørdag, 16. november 2019 kl. 17:00-19:30

Billetter

For 490 kroner får du teste Berentsens fem utvalgte favoritter og høre historiene bak dem. Det serveres også små munnfuller av tilpassede matsmaker fra Ryfylkekokken. I tillegg får du en fin tur på fjorden med Rygerdronningen.
Aldersgrense 18 år.

Bestill billetter til fjordcruise med ølsmaking

Bestill billetter til fjordcruise med ølsmaking her, og betal på nett med Visa eller Mastercard.
Velkommen om bord til en minnerik opplevelse!

Tur
Når
Kalender

Søk og bestill