Fjordcruise med bobler i glasset

Bli med på vårt populære boblecruise!

Mens kaptein og mannskap fører M/S Rygerdronningen trygt over fjorden, serveres det fem utvalgte typer bobler. Sommelier Renate fra Terrior presenterer og forteller hva som kjennetegner de edle dråpene:

Boble 1: Si «Ciao Bella» til en lekker Prosecco. Dette er en god start på boblecruise-opplevelsen. Spørsmålet er: Kjenner du hint av pære? Mandel? Mer?

Boble 2: Lar du deg forføre og forlede? Denne Cava´en er produsert etter de samme prinsippene som praktiseres i Champagne. Kjenner du forskjellen? Aner du et hint av florale toner?

Boble 3: En Crémant fra Burgund i Frankrike. Får du en fornemmelse av blomster? Smør? Bakverk? Noe mer?

Boble 4: Visste du at de lager dyre og deilige bobler i England? Dette er et spennende bekjentskap! Typisk nok for landet hvor disse vindrueplantene har dype røtter, sier ekspertene at man kan ane en aroma av toast? Gjør du?

Boble 5: En rosa dronning! Dette er ekte Champagne i rosé utgave. Lekker i glasset. Lekker i munnen. Det skal være mulig å fornemme minst fem ulike karakterer, men det er også lov å bare fryde seg og nyte følelsen av de eksklusive boblene som danser i munnen.

Bobler kan gjerne drikkes alene, men det er ekstra spennende å se hva noen munnfuller fra Ostehuset kan gjøre med hver enkelt smaksopplevelse.

Det blir god anledning til å prate, le og ha det hyggelig sammen underveis.

Velkommen om bord!

Praktisk informasjon

Dato

5. september kl. 17:00-20:00.

Varighet

Tre timers fjordcruise i Lysefjorden.

Servering

Fem utvalgte bobler fra Terrior Wines. Stavangerbedriften har spesialisert seg på engasjerte produsenter som produserer kvalitetsviner med tydelig preg av sitt voksested. Smakebiter og snacks fra Ostehuset.

Guiding

Sommelier Renate fra Terrior kan sitt fag til fingerspissene og er flink til å formidle kunnskap og skape god stemning.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger. NB! Møt opp i god tid. Vi kaster loss presis kl. 17:00 og lover å være tilbake på Strandkaien til kl. 20:00.

Billetter

For 690 kroner får du et 3-timers fjordcruise med Rygerdronningen på Lysefjorden, interessante presentasjoner av fem utvalgte typer bobler og tilhørende munnfuller som tilfredsstiller smaksløkene og komplimenterer det som skjenkes i glassene.

Bestill billetter til Fjordcruise med bobler i glasset

Her kan du kjøpe billetter til Fjordcruise med bobler i glasset, og betale på nett med Visa eller Mastercard. NB! Begrenset antall plasser. Aldersgrense 18 år.

Vi håper du blir med på tematuren, og gleder oss til å spre ekte Ryfylkebegeistring!

Tur
Når
Kalender

Søk og bestill