Fjordcruise med bobler i glasset

Bli med på vårt populære boblecruise!

Mens kapteinen fører vår splitter nye, helelektriske Rygerelektra stille og trygt over fjorden, serveres det fem utvalgte typer bobler. Alle vinene er nye i Rødne sitt repertoar, så selv om du har du vært med på våre boblecruise tidligere, får du her en helt ny opplevelse! Sommelier Renate fra Terrior Wines presenterer og forteller hva som kjennetegner de edle dråpene:

Boble 1: Mia Passion, Prosecco Valdobbiadene Superiore

Boble 2: Nineta Natural Cava

Boble 3: Weinreich, Pet Nat Perlen Vor die Saue 2018

Boble 4: Ridgeview, Cavendish

Boble 5: Henri Dosnon, Champagne Brut Selection

Bobler kan gjerne drikkes alene, men det er ekstra spennende å se hva noen munnfuller fra Ostehuset kan gjøre med hver enkelt smaksopplevelse.

Det blir god anledning til å prate, le og ha det hyggelig sammen underveis.

Velkommen om bord!

Praktisk informasjon

Dato

17. april 2021 kl. 17:00-20:00.

Du reiser trygt med oss! Vi har fleksible avbestillingsregler og følger retningslinjene fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.
Les mer her: https://rodne.no/trygg-opplevelse/

Varighet

Tre timers fjordcruise i Lysefjorden.

Servering

Fem utvalgte bobler fra Terrior Wines. Stavangerbedriften har spesialisert seg på engasjerte produsenter som produserer kvalitetsviner med tydelig preg av sitt voksested. Smakebiter og snacks fra Ostehuset.

Guiding

Sommelier Renate Albrigtsen fra Terrior Wines kan sitt fag til fingerspissene og er flink til å formidle kunnskap og skape god stemning.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger.

Billetter

For 690 kroner får du et 3-timers fjordcruise med splitter nye, helelektriske Rygerelektra på Lysefjorden, interessante presentasjoner av fem utvalgte typer bobler og tilhørende munnfuller som tilfredsstiller smaksløkene og komplimenterer det som skjenkes i glassene. Aldersgrense 18 år.